Yeni Elektrikli Smart EQ Fiyatları Açıklandı

Smart EQ Ne Zaman Satılacak

Smart Elektrikli, Elektrikli Smart, Smart EQ Çıktı, Elektrikli Smart Ne Zaman Satılacak? Elektrikli Smart Fiyatları, Smart EQ Ne Zaman Satılacak? Smart EQ Fiyatları.

Yeni Smart EQ serisi smart fortwo coupe için 16.850 Pound’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Smart EQ Ne Zaman Satılacak?

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

İkinci El Araba 2020 Tahminleri.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

Yeni Smart EQ serisi smart fortwo coupe için 16.850 Pound’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Forfour aracının fiyatı 17.285 Pound ve fortwo cabriolet aracının fiyatı ise 20.420 Pound olarak belirlenmiş durumda. Ülkemizdeki fiyatları ise Smart EQ fortwo coupe için 157.100 TL. Smart EQ forfour ise 161.100 TL olarak satılıyor.

Elektrikli smart tek hızlı bir şanzıman ile arka tekerleklere güç veren 82 beygirlik bir elektrikli motora sahiptir. Tüm smart EQ modelleri yaklaşık 110 km menzile sahipken hızları elektronik olarak 130 km/s ile sınırlandırılmıştır.

96 hücreli lityum iyon pil 22 kW’lık bir şarj dinamosu ile birleştirilmiştir. Bu da hızlı bir şarj cihazı kullanılarak 40 dakikadan daha kısa bir süre içerisinde şarjın doldurulabileceği anlamına gelmektedir.

Yeni EQ serisi, gövde paneli rengine boyanmış ön tampona, yeniden tasarlanmış olan ön ızgaraya ve LED gündüz farlarına sahiptir.

Tüm modellerde standart olarak çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, park sensörleri, 7 inçlik dokunmatik ekran, şarj istasyonu bulucu, otomatik iklim kontrolü, DAB radyo, Bluetooth ve Android Auto gibi özellikler bulunmaktadır.

Passion advanced paketinde siyah parlak bir kaplamalı 15 inçlik alaşım jantlar ve çift dikişli beyaz koltuklar standart olarak bulunur. Passion advanced paketine ek olarak, pulse Premium paketi, parlak boyalı 16 inçlik alaşım jantlar, paslanmaz çelik spor pedallar ve panoramik bir çatı içerir.

Prime exclusive paketinde ise 16 inçlik alaşım jantlar, tam LED farlar, ortam aydınlatması, otomatik olarak kararan iç ayna, ısıtmalı ve deri koltuklar bulunur.

Smart Türkiye satış fiyatları için tıklayınız.

Smart Elektrikli, Smart EQ Çıktı, Elektrikli Smart Fiyatları, Smart EQ Fiyatları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba