Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk ID3’ü Test Etti

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk, Doğuş Otomotiv ID3 Testi, Doğuş Otomotiv Golf 8 Testi, Volkswagen Türkiye Elektrikli ID3 Testi.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk Almanya’da ID3’ü test etti. Şahenk, Elektrikli Volkswagen ID3 ile birlikte Yeni Golf modelini de test etti. Teste Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu ve diğer Doğuş Otomotiv Yöneticileri de katıldı. Volkswagen Türkiye Elektrikli ID3 Testi.

Volkswagen Değişimi Başladı! Golf ve Beetle Efsaneleri Elektrikli ID3 ile Devam Ediyor!

Youtube Kanalımız

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu açıkladı. Ali Bilaloğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyemiz Gür Çağdaş, Volkswagen Doğuş Finans CEO’muz Tijen Akdoğan Ünver, Dijital Dönüşüm ve Kurumsal İletişim Genel Müdürümüz Koray Bebekoğlu, İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürümüz Ela Kulunyar ve CFO’muz Kerem Talih’in katılımıyla, Volkswagen Binek Araç Genel Müdürümüz Gino Bottaro ve ekibinin organizasyonunda değerli iş ortaklarımız ile Volkswagen Brand Experience programına katılmak için Wolfsburg’daydık.

Volkswgagen ID.3 Haziran Ayında Satışa Sunuluyor

Volkswagen Brand Experience’a 50 ülkeden 17.500 katılımcı geldi.

50 ülkeden 17500 katılımcının geldiği Brand Experience programında Volkswagen markasının yeni kurumsal kimliğini tanımak ve efsanevi model Golf’ün 8. nesliyle ID.3’ü yakından inceleme fırsatı bulduk.”

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba