Toyota Avrupa’nın büyük ticari araçlarını Stellantis üretecek! Stellantis Toyota ortaklığı büyüyor!

Stellantis Toyota ticari araçlar.
Stellantis Toyota ticari araçlar.

Toyota Avrupa’nın büyük ticari araçlarını Stellantis üretecek! Stellantis Toyota ortaklığı büyüyor! Stellantis Toyota ticari araçlar.

Instagram Hesabım

Stellantis ve Toyota Motor Europe (TME), Avrupa pazarına yönelik büyük hacimli ticari araçlar için yeni bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. Yeni büyük hacimli ticari araç, mevcut ortaklık kapsamında TME’nin kompakt ve orta hacimli ticari araç serisini tamamlayarak Dare Forward 2030 (2030’a Cesaretle) stratejik planı doğrultusunda Stellantis’in Avrupa’daki hafif ticari araç (HTA) varlığını güçlendiriyor. Bu yeni ortaklık ile TME müşterileri, Stellantis tarafından hafif ticari araç segmentinde sunulan en güncel, sıfır emisyon teknolojilerinden yararlanacak.

2024’te yollarda olacak
Stellantis, TME’ye Toyota markası altında Avrupa’da satmak üzere yeni büyük hacimli bir ticari araç tedarik edecek. Yeni araç, Stellantis’in Gliwice/Polonya ve Atessa/İtalya’daki tesislerinde üretilecek. 2024 yılı ortasında hayata geçirilmesi planlanan yeni projeyle ortaya çıkacak araç, TME’nin büyük hacimli ticari araç segmentindeki ilk ürün olacak.
Bu anlaşma, Stellantis’in tüm yazılım alanlarını yüksek performanslı bilgisayarlarda birleştirme planını kolaylaştıracak, tüm temel araç alanlarında yüksek performanslı, düşük enerjili Snapdragon Automotive Platforms çözümlerinden yararlanacak ve Stellantis’in stratejik bileşenler üzerindeki tedarik zincirini güvenceye almaya katkıda bulunacak.

Arabanın yürütme maliyetleri arttı her 100 kişiden 40’ı ikinci el araba satın almaktan vazgeçiyor!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Stellantis Toyota ticari araçlar.

Stellantis Toyota ticari araçlar.

Stellantis Toyota ticari araçlar.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba