2024 Yılında Tofaş tarihinin en yüksek toplam satış rakamlarına ulaşacak! Tofaş için altın yıl başlıyor!

Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.
Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.

2024 Yılında Tofaş tarihinin en yüksek toplam satış rakamlarına ulaşacak! Tofaş için altın yıl başlıyor! Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Tofaş çatısı altında yer alan markaların sayısı artıyor, Tofaş için altın yıl başlıyor. Artık 2023 yılının tamamlanmasına 2 ay kaldığını ve önemli sürecin başladığını düşünebiliriz.

“01 Mart 2023 tarihinde, tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetlerinin Tofaş çatısı altında toplayacağını açıklayan bağlayıcı bir anlaşma imzalandı, tüm Stellantis markaları ve segmentleri için iş hacmi değer yaratımı sağlandı.” Yapılan açıklamalarda bu yılın sonunda en geç 2024 yılının başında Tofaş’ın Peugeot, Citroen, Opel ve DS markalarını da satmaya başlayacağı belirtildi. Bu tarihte bir aksilik yaşanmadığı taktirde Tofaş temsil ettiği markaların toplamıyla tarihin en yüksek toplam satış rakamlarına 2024 yılında ulaşacak.

“Stellantis, beş marka için planlanan orta boy hafif ticari araç ve binek otomobil versiyonlarıyla “K0” modelini Tofaş’a tahsis edecek ve mevcut Doblo ve Tipo/Egea üretiminin genişletilmesi ve bölge için öz kaynak kullanımının artırılması ile Türkiye’deki üretimini artıracak.”

K0 Projesi planlamaları dahilinde Fiat Doblo üretimi bitti, Fiat Fiorino 2024, Fiat Egea 2025 yılında üretimi sona erecek modeller olarak daha önce açıklanmıştı.

Stellantis Orta Doğu ve Afrika stratejisi 2030 yılına kadar aşağıdakileri hedefliyor:
Yüzde 22’nin üzerinde pazar payı
Yüzde 25’in üzerinde düşük emisyonlu araç karması
Yüzde 12’nin üzerinde düzeltilmiş faaliyet marjı
Yaklaşık 55 lansman
Yüzde 70’in üzerinde öz kaynak bulma oranı.

Ekim ayına 1 milyon TL’ye Corolla satarak başlamışlardı! İndirimsiz ve İndirimli Corolla fiyatları nasıl?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.

Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.

Tofaş Stellantis Satın Alma 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba