TOGG CES 2023’te hangi modeli sergileyecek? Yeni Togg modeli Dijital Mobilite Bahçesi’nde çıkacak!

TOGG CES 2023 yeni model
TOGG CES 2023 yeni model

TOGG CES 2023’te hangi modeli sergileyecek? Yeni Togg modeli Dijital Mobilite Bahçesi’nde çıkacak! Togg, ABD’nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES’e, “Kullanıcıların Mobilite Deneyimini Yeniden Tanımlamak” başlığıyla, hem dijital, hem doğayla iç içe olan bir deneyim alanıyla katılacak. Fuarda sergilenecek yeni Togg modelinin ne olduğuysa şimdiden merak konusu oldu. TOGG CES 2023 yeni model.

INSTAGRAM HESABIM

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e kullanıcıların görme, koklama, işitme ve dokunma duyularına hitap eden benzersiz bir teknoloji deneyim alanıyla katılacak. Togg’un “Dijital Mobilite Bahçesi” adını verdiği alan, ziyaretçilere sürdürülebilir ve bağlantılı bir mobilite geleceğini deneyimletecek.

Geçen yıl dünya marka lansmanını gerçekleştirdiği CES’te, bu yıl, kullanıcıların görme, koklama, işitme ve dokunma duyularına hitap eden bir deneyim alanı tasarlayan Togg, “Dijital Mobilite Bahçesi” adını verdiği 910 metrekarelik alanda sürdürülebilir ve bağlantılı bir mobilite geleceği deneyimini ziyaretçilerle buluşturacak.

Togg’un dualite dünyasındaki insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk gibi kavramların buluştuğu “Dijital Mobilite Bahçesi”, mobilitenin yarından sonrasını dijital sanatla anlatıyor.

TOGG yönetiminin CES 2023 Fuarı’nda göstereceği modelse merakla bekleniyor. Geçtiğimiz yıl farklı sedan konsepti ile fuara damga vuran Togg, bu yılda aynı etkiyi bırakmaya hazır bir model sergileyecek. Bu modelin ilk izlenim fotoğraflarına baktığımız zaman şimdiye kadar görmediğimiz bir model olacağı kesin görünüyor. Küçük sınıfta yer alan bir model olduğu izlenimi bırakın model bakalım hangisi çıkacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ÖTV İndirimi ile ilgili son olarak ne dedi? Araba var mı?

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

TOGG CES 2023 yeni model.

TOGG CES 2023 yeni model

TOGG CES 2023 yeni model.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba