Çıldır Gölü’nün buz tutmuş yüzeyinde şov tekrar başlıyor! Sınırlı sayıda katılımcı için ne zaman yapılacak?

2023 BOM Akademi Çıldır Gölü
2023 BOM Akademi Çıldır Gölü

Çıldır Gölü’nün buz tutmuş yüzeyinde şov tekrar başlıyor! Sınırlı sayıda katılımcı için ne zaman yapılacak? BOM Akademi, adrenalin tutkunlarına sekizinci kez Kar ve Buz sürüş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Çıldır Gölü’nün buz tutmuş yüzeyinde ve Kısır Dağı eteklerindeki off-road rotalarda gerçekleştirilecek etkinlik 2023 26 Ocak- 18 Şubat arasında 4’er günlük organizasyondan oluşacak. 2023 BOM Akademi Çıldır Gölü.

INSTAGRAM HESABIM

BOM Akademi eğitmenleri eşliğinde BMW, Land Rover ve MINI markalarının katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik, adrenalin ve macera dolu bir deneyim vadediyor. Kars’ın ve Ardahan’ın eşsiz doğası ile Kuzey Avrupa ülkelerine benzer hava koşullarının ev sahipliği yaptığı etkinlikler otomobil ve farklı deneyim sevenlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Bu yıl 8’incisi düzenlenen BOM Akademi Kar ve Buz Sürüşü Etkinliği 26-29 Ocak, 29 Ocak-1 Şubat, 1-4 Şubat, 4-7 Şubat ve 9-12 Şubat olmak üzere beş farklı grup ile gerçekleştirilecek.

Buz kalınlığı 40 santimetreyi aşan Çıldır Gölü’nün üzerinde hazırlanan 3 farklı pistte deneyim yaşayan katılımcılar hem standart kış lastikleri hem de çivili yarış lastikleri ile otomobillerin ekstrem kış koşullarındaki kabiliyetlerini test etme fırsatı buluyor.

BMW M ailesinden; BMW M8 Competition Coupé, BMW M5 Competition, BMW M3 Competition ve BMW M240i xDrive ile birlikte BMW 420i Gran Coupe, BMW 320i’nin kullanılacağı etkinlikte, 306 bg motor gücüne sahip MINI John Cooper Works Countryman ALL4 da katılımcılara eşlik ediyor.

Kar ve Buz 2023’te katılımcıları bekleyen bir diğer rota ise Kısır Dağı’nı da içine alan Kar Parkuru. BOM Akademi eğitmenleri eşliğinde, en yeni elektrikli güç aktarma organlarını destekleyen işlevsel D7x mimarisi üzerinden yükselen Land Rover Defender ile geçilecek bu parkurda katılımcılar ikonik modelin zorlu yol koşullarındaki off-road kabiliyetini daha yakından deneyimleyecek. Kar Parkuru’nda kullanıcılara Land Rover Defender’ın 90 ve 110 versiyonları eşlik edecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ÖTV İndirimi ile ilgili son olarak ne dedi? Araba var mı?

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 BOM Akademi Çıldır Gölü.

2023 BOM Akademi Çıldır Gölü

2023 BOM Akademi Çıldır Gölü

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba