TOGG artık normal satış sistemine geçiyor! Elektrikli BYD ATTO 3 Ocak 2024 kampanyası açıklandı!

TOGG Ocak 2024 yenilikleri.
TOGG Ocak 2024 yenilikleri.

TOGG artık normal satış sistemine geçiyor! Elektrikli BYD ATTO 3 Ocak 2024 kampanyası açıklandı! TOGG Ocak 2024 yenilikleri.

Öncelikle bu bilgiler bana basın bülteni olarak TOGG yönetimi tarafından gönderilmiştir. Yapılan açıklamaya haberin devamında yer veriyorum. Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2024 yılında daha fazla T10X’i kullanıcılarla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2024 yılındaki sipariş sürecini açıklayan Togg’da bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek. 15-19 Ocak tarihleri arasında 2023 yılı nisan ayında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara sipariş oluşturma önceliği verilecek. 20 Ocak itibarıyla da sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açılacak. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak.

Togg, 2024 üretim yılı T10X’lerdeki donanım versiyonları ve içerikleri hakkında şu bilgileri paylaştı: Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerine sahip “teknoloji ve konfor” paketiyle sunuluyor. Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecekler. Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipinde ise V1’de sunulan özelliklere ek olarak; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini içeren “kış paketi” ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak sunuluyor.

FIAT EGEA SEDAN ZAM YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR! İşte Egea Sedan Kasım, Aralık ve Ocak fiyatları!

BYD TÜRKİYE KAMPANYA

Öncelikle bu bilgiler bana basın bülteni olarak BYD yönetimi tarafından gönderilmiştir. Yapılan açıklamaya haberin devamında yer veriyorum. Dünyanın lider elektrikli otomobil markası BYD, 2024 yılına yeni satış kampanyasıyla başladı. BYD ATTO 3 modelini, 2023’ün fiyatlarıyla sunmaya devam eden BYD Türkiye, buna ek olarak tüm müşterilerine tercihlerine göre kasko veya duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediyor, elektrikli araç satın almak isteyen kullanıcılara 31 Ocak’a kadar önemli fırsatlar sunuyor. 50 bin TL takas indirimiyle birlikte 1 milyon 690 bin TL’den sunulan yüzde 100 elektrikli C-SUV modeli BYD ATTO 3, böylece teknolojisini iddialı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. BYD Türkiye, ay sonuna kadar devam edecek satış kampanyasıyla birlikte 10 Ocak’ta başlayacak test sürüşü festivaliyle kullanıcıları BYD markası ve elektrikli BYD ATTO 3 ile tanışmaya davet ediyor. Sportif aile SUV’u olarak ilk bakışta farklı olduğunu gösteren BYD ATTO 3, “BYD Test Sürüşü Festivali” kapsamında BYD bayilerinde yeni kullanıcıları bekliyor olacak. BYD Test Sürüşü Festivali, 10-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ve BYD bayileri birer festival alanına dönüştürülerek, eğlenceli bir atmosfer yaşatılacakmış.

FIAT EGEA CROSS OCAK FİYATLARI AÇIKLANDI! Yerli Üretim Fiat Egea Cross zamlı fiyat listesi belli oldu!

TOGG Ocak 2024 yenilikleri

VW zam yaptı fiyatı 2 milyonu geçti

Volkswagen Türkiye yönetimi Ocak 2024 fiyatlarını açıkladı. Marka yönetimi zamla yıla başlarken en çok merak edilen modellerden biri olan Volkswagen T-Roc fiyatı 2 milyon TL’yi geçti ve 2.066.000 TL olarak açıklandı. Volkswagen Taigo fiyatı da 1.975.000 TL’ye ulaştı.

2023 yılında rekor 0 km satışı oldu

2023 yılı Ocak-Aralık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre 0 km otomobil ve hafif ticari araç satışları toplamında %57,4 oranında artarak 1.232.635 adet olarak gerçekleşti. Bu satış rakamı Türkiye tarihinin en yüksek 0 km araç satışı olarak tarihe geçti.

Hyundai yeni yıla kampanyalı girdi

Hyundai Türkiye yönetimi yeni yıla kampanyayla başladı. Yerli Üretim Hyundai Bayon modelinin fiyatı kampanyalı olarak 916.296 TL’den başlarken, otomatik şanzımanlı seçenek 951.296 TL’le satın alınabiliyor. Tucson modeli ise 3 seçenekle ÖTV muaf limitinde.

TOGG Ocak 2024 yenilikleri.

TOGG Ocak 2024 yenilikleri

TOGG Ocak 2024 yenilikleri

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba