Togg kompakt SUV modelinde neden bu renkler seçildi? Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş açıkladı!

Togg renk seçenekleri 29 Ekim.
Togg renk seçenekleri 29 Ekim.

Togg kompakt SUV modelinde neden bu renkler seçildi? Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş açıkladı! Togg renk seçenekleri 29 Ekim.

INSTAGRAM HESABIM

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, global bir marka oluştururken doğum yerinin Türkiye olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, renk seçimi hakkında şunları söyledi: “Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait, küresel düzeyde rekabet edecek bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin sahip olduğu eşsiz zenginliklerden ilham alıyoruz.

Logomuzda da vurguladığımız dualite temasında olduğu gibi ‘duygusal’ Doğu kültürü ve ‘rasyonel’ Batı kültürlerinin harmanlanmasını temsil eden bir markayız. İlk akıllı cihazımızın renklerini tasarlarken de Türkiye’mizden ilham aldık. ‘Anadolu’, ‘Gemlik’, ‘Oltu’, ‘Kula’, ‘Kapadokya’ ve ‘Pamukkale’ isimli renklerimizle ülkemizin sahip olduğu benzersiz güzellikleri Togg’un ilk akıllı cihazı C-SUV modeli ile kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Daha uygun fiyatlı Togg modeli olacak mı? Togg kompakt SUV 2023 yılında kaç tane üretilecek?

“Bir otomobilden fazlası” için yola çıkan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’da “Türkiye’nin Renkleri”ni kullanıcılarıyla buluşturacak. Togg, Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarladığı ilk akıllı cihazının dış renklerine “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimlerini verdi.

Togg, kampüsünün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde buluşturdu.

Volkswagen, Polo parasına elektrikli otomobil üretecek! Ucuz elektrikli Volkswagen ne zaman geliyor?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Togg renk seçenekleri 29 Ekim.

Togg renk seçenekleri 29 Ekim

Togg renk seçenekleri 29 Ekim

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba