Togg ve Trendyol kesintisiz kullanıcı deneyimi için niyet mektubu imzaladı! Açılışa 7 gün kaldı!

Togg Trendyol Ekim 2022.
Togg Trendyol Ekim 2022.

Togg ve Trendyol kesintisiz kullanıcı deneyimi için niyet mektubu imzaladı! Açılışa 7 gün kaldı! Togg Trendyol Ekim 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg ile Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyacak ortak çözümler geliştirmek üzere iş ortaklığı niyet mektubu imzaladı. Togg ve Trendyol, üç aşamalı olarak hayata geçecek iş birliği kapsamında, kullanıcılar için oluşturulan hizmetleri karşılıklı olarak entegre edecek. İki şirket, entegrasyon projeleri için ortak çalışma grupları kuracak.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, konu hakkında şunları söyledi:
“Kendimizi başından beri küresel bir teknoloji ve mobilite ekosistemi sağlayıcısı olarak tanımlıyoruz. Planımızı hayata geçirmek üzere çalışıyor, bu konuda alanının en iyileriyle iş birlikleri yapıyoruz. Ağa bağlı, elektrikli ve otonom akıllı cihazlar evde ve ofisteki pek çok işimizi yapabileceğimiz yeni yaşam alanları haline geliyor, yeni mobilite ile e-ticaretin yolları da bu noktada kesişiyor. Trendyol’la imzaladığımız niyet mektubu ile kullanıcılar mevzuata uygun biçimde hem Togg’un hem de Trendyol’un hizmetlerinden yararlanabilecek. Bu iş birliğinin hayata geçirilmesiyle kapıdan kapıya e-ticaretin yanı sıra, kapıdan Togg akıllı cihaza, Togg akıllı cihazdan rota olarak belirlenen adrese gibi seçenekler ortaya çıkacak.”

Türkiye’deki en uygun fiyatlı elektrikli otomobil modelleri hangileri? İşte o elektrikli otomobiller!

Togg Trendyol Ekim 2022.

Togg Trendyol Ekim 2022.

Xiaomi yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Xiaomi 12T serisini tanıttı ve Türkiye’de satışa sundu!

Togg Trendyol Ekim 2022.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba