Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri Neler? Almanya’da kaç para?

Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri.
Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri.

Toyota Yaris, Yeni Yaris, 2020 Yaris, Yeni Toyota Yaris, 2020 Toyota Yaris. Yeni Toyata GR Yaris, 2020 GR Yaris, Yeni GR Yaris, Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri. Toyota GR Yaris fiyatı.

Toyota, ralli parkurlarından esinlenerek üretilecek olan yeni GR Yaris için ön satışlara başladı. Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri neler?

Youtube Kanalımız

Toyota, ralli parkurlarından esinlenerek üretilecek olan yeni GR Yaris’e ilk sahip olmak isteyen spor otomobil tutkunları için gelişmiş bir rezervasyon sistemi kurdu. Ön satışların devreye alınmasıyla birlikte müşteriler, online platformdan, offline kontak yollarıyla ve Toyota showroomlarıyla rezervasyon yaptırabilecekler. Bu adımı tamamlayan kullanıcılara otomobili satın almak için öncelik tanınacak. Yeni GR Yaris’in ilk teslimatlarının 2020’nin sonunda yapılması planlanıyor.

261 HP ve 360 Nm tork üreten 1.6 litrelik turbo GR Yaris’e ben sahip olmak isterdim. Sizlerin de benimle aynı fikirde olduğunuzu düşünüyorum. Yüksek performansı, hafif ağırlığa sahip mimarisi, dinamik dengesi ve yeni GR-FOUR akıllı dört çeker sistemiyle gelecekte yarışacak WRC yarış aracının yol versiyonu olarak öne çıkıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5.5 saniyede tamamlayan Yeni GR Yaris’in son hızı 230 km/s ile sınırlandırılmış durumda.

Ülkelerin kendi pazar stratejilerine göre satılması planlanan GR Yaris, “Circuit” ve “Convenience” olmak üzere, yüksek donanım seviyesine sahip iki opsiyon paketiyle sunulacak. Bu paketler yüksek hızda sürüş yapanlar için daha performans odaklı veya yol performansında daha konforlu sürüş arayanlar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Toyota GR Yaris’in satış fiyatı Avrupa pazarlarında vergilere göre değişim gösterebiliyor. Almanya’daki satış fiyatı 33 bin Euro. Bu fiyattan yola çıkarak 1.6 litre ÖTV oranını da ekleyerek fiyatı tahmin edebilirsiniz.

Fiat Professional 10 Bin Peşin Doblo Senin dedi!

Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri.

Toyata GR Yaris Teknik Özellikleri.

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba