Toyota Ticari Araçlarını Sürücüsüz Yapacak

Toyota Otonom Ticari Araçlar Geliyor.
Toyota Otonom Ticari Araçlar Geliyor.

Toyota Ticari Araçlar, Toyota Yenilikleri, Toyota Yeni Modeller. Toyota, yeni otonom sürüş özelliklerini kişisel kullanım amaçlı binek araçlara eklemeden önce ticari kullanım amaçlı araçlara eklemeyi planlıyor. Toyota Otonom Ticari Araçlar Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020’nin En Uzun Menzil Sunan 15 Elektrikli Arabası

Toyota Ar-ge şefi James Kuffner, ‘taksilere ve otonom araçlara insan tarafından izleme gerektirmeyen otonom sürüş teknolojisini entegre etmek daha kolay olacaktır’ dedi. Toyota, isteğe bağlı sürüş servisleri, mobil mağazalar ve ayakta tedavi merkezleri gibi alanlarda kendi otonom teknolojisini geliştirmeyi sürdürüyor. Kuffner yeni ofislerinin açılışında verdiği demeçte, ‘bu araçların operatörleri. Araçların ne zaman ve nerede bulunduklarını kontrol edebilir ve bakımlarını denetleyebilirler. Kişisel kullanım amaçlı bir aracı 4. Seviyeye ulaştırmak zor olacak ama bunun üstünde sıkı bir şekilde çalışıyoruz’ dedi.

Toyota Ticari Araçlarda da Otonom dedi.

Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!

Toyota, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde otonom araçlar planın parçası olarak, otobanda kendini sürebilen ilk seviye 2 kısmi otomasyon içeren otomobilini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Toyota Araştırma Enstitüsü’ne yatırım yapan Denso’da dahil olmak üzere diğer Toyota tedarikçileri, otonom sürüş teknolojisine ve yapay zekaya sahip olan araçlara, rakiplerinden çok daha fazla ilgi gösteriyorlar. Bununla birlikte, Toyota’nın rakiplerinin çoğu Tesla otomobillerinde yaşanan ölümcül kazalardan dolayı çıkan yeni ağır yasalardaki engelleri aşmaya çalışıyorlar.

Toyota Otonom Ticari Araçlar Geliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba