Bataryaları evde şarj edilen ve 250 bin TL olacak elektrikli mini arabanın geliş tarihi resmen açıklandı!

Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı.
Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı.

Bataryası evde şarj edilen 250 bin TL olacak sıfır km elektrikli mini arabanın gelişi resmen açıklandı! Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı.

YOUTUBE KANALIM

Geleceğin anahtar ulaşım çözümlerinden birinin elektrikli ve dolayısıyla emisyonsuz olmasına yatırım yapan şirket, Silence S04 ile dikkat çekiyor. Silence S04 modelinin uzunluğu 228 cm, genişliği 129 cm ve yüksekliği de 159 cm.

İki kişinin yan yana, geniş bir kabinde seyahat edebilmesine ek olarak 310 litrelik toplam yükleme alanı sunmasıyla da irili ufaklı eşyaların da taşınabilmesi mümkün. Silence S04’de, beyaz ve gri olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

Silence S04’de, 5 fasılalı ön silecek, 155/65 R14 lastikler ve full LED farlar dikkat çekici donanımlar arasında. İç mekandaysa 7 inçlik dijital TFT sürücü bilgi ekranı, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, akıllı telefonların dikey veya yatay kullanımlı yerleştirilebildiği tutamaç, kalorifer, klima, uygulama (APP) üzerinden kontrol edilebilen elektrikli camlar, ses sistemi ve bluetooth sayesinde temel tüm donanımlar mevcut.

Silence S04’ün araçtan çıkartılarak, çekme koluyla bavul gibi taşınabilir özellikli bataryaları evde ya da iş yerlerinde de kolaylıkla şarj edilebiliyor. Şarj süresi bu şekilde 5 saat sürüyor. Biri sürücü, diğeri yolcu koltuğu altındaki bataryalar, kabin boy bir bavul gibi araçtan çıkartılabilmesiyle istenen yere tekerlekleriyle taşınıyor. 45 veya 90 km/s’lik maksimum hız seçenekleriyle üretilen Silence S04, 149 km’ye kadar emisyonsuz, elektrikli menzil sunabiliyor. 2×5,6kWh bataryaları bulunan araç 50 km/s hıza 7 saniyenin altında çıkıyor.

MG, Suzuki gibi markaların satışını yapan Doğan Trend Otomotiv tarafından S04 modeli yaz aylarında, klimalı versiyonuyla satılmaya başlayacak.

Taşıt kredilerinde yeni dönem açıklandı! Yerli elektrikli otomobil yeni taşıt kredileri nasıl oldu?

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı.

Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı

Ucuz arabalar Silence S04 fiyatı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba