3 Kişilik Elektrikli Otomobil Uniti One 15 bin Sterline Satışa Çıktı Müşteriler Kuyruk Oldu!

Uniti One elektrikli fiyatı nedir
Uniti One elektrikli fiyatı nedir

Elektrikli Arabalar, Uniti One Yorumları. 3 Kişilik Elektrikli Araba, Ucuz Elektrikli Araba, detayları haberde. 3 koltuklu yapısı ve İsveç tasarımına sahip Uniti One elektrikli modelinin fiyatının açıklanmasının ardından ilk siparişlerinin alınması uzun sürmedi. İngiltere satış fiyatı 15.100 Sterlin olarak açıklanan modelin, ön siparişe açılmasının sadece 72 saat ardından binlerce sipariş aldı. Uniti One elektrikli fiyatı nedir?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

İsveçli otomobil üreticisi Uniti’nin CEO’su Lewis Horne, ‘Gelen yoğun talep karşısında mutluyuz. Binlerce ön sipariş elektrikli şehir otomobilimizin ne kadar beğenildiğini gösteriyor. Son birkaç aydır sessizdik. Ancak bugün için durmadan çalışıyorduk. Şimdi Uniti One modelimizin satışına başladığımız için çok heyecanlıyız’ dedi.

Uniti One modelinin ilk müşterileri ayrıcalıklı bir duruma da sahip olacaklar. UFC (Uniti’s Founders Club) üyesi olacak olan ilk Uniti One kullanıcıları araçlarını kullandıkları sürece çıkan tüm güncellemelere ücretsiz olarak erişebilecekler.

Uniti One için ön siparişleri www.uniti.earth resmi web sitesinden alan Uniti, şu anda sadece İsveç ve İngiltere’de satılacak. Ancak daha çok pazarın da ekleneceği belirtildi. Başta Kuzey Avrupa daha sonra da tüm Avrupa’da satışının yapılması planlanıyor. İlk teslimatlar ise 2020 yılının ortalarında yapılacak.

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı’nda Elektrikli Araçların Geleceğini Konuşacağız!

Uniti One elektrikli fiyatı nedir? Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba