2020 Arteon 1.4 TSI hibritle geliyor! Makyajlanan Arteon Almanya Fiyat Listesi Nasıl?

Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek?
Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek?

Volkswagen Arteon Makyajlandı, Yeni Volkswagen Arteon Ne Zaman Satılacak, Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek, Volkswagen Arteon Shooting Brake Tanıtıldı. 2020 Arteon, Yeni Arteon.

Volkswagen Arteon Makyajlandı! VW Arteon Shooting Brake Pastadan Büyük Bir Dilim Alır!  Yeni Volkswagen Arteon Ne Zaman Satılacak, Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek, Volkswagen Arteon Shooting Brake Tanıtıldı. 2020 Arteon, Yeni Arteon.

Instagram Hesabım

Volkswagen’in “Gran Turismo” modeli Arteon, yeni verimli motor seçenekleri, akıllı sürüş ve asistan sistemleri ile güncellendi. Model, kapsamlı bir geliştirme sonrasında yüzde 100 dijital kokpiti “Digital Cockpit Pro” ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek?

Yenilenen Volkswagen Arteon, fastback ve stationwagon kasa tipinde yeni Shooting Brake versiyonlarıyla Avrupa’da satışa sunuldu. Arteon’un Türkiye’de ne zaman satılacağıyla ilgili şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

2020 Volkswagen Arteon Hibrit özellikleri neler?

Yeni Arteon’da, TDI ve TSI motor seçeneklerinin yanı sıra yeni bir motor seçeneği daha bulunuyor. Volkswagen, Arteon’da ilk kez kullandığı ve 218 PS güç üreten plug-in hibrit motorlu eHybrid modeliyle performans ve verimliliği bir arada sunuyor. Yeni Arteon’da 210 km/s hıza kadar sürüş imkanı sağlayan, yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist” sistemi ilk kez kullanılıyor. Arteon ürün gamında ilk kez kullanılan plug-in hibrit sürüş sistemine sahip Volkswagen Arteon eHybrid, özellikle elektrikli sürüş menziliyle, günlük kullanımda sıfır emisyonla seyahat deneyimini mümkün kılıyor. Elektrikli mobilitenin avantajları Arteon eHybrid’te öne çıkıyor. Plug-in hibrit sürüş sistemi, 50 km’ye kadar olan mesafeleri tamamen elektrik motoru üzerinden kat etmek üzere uyarlanmış. Bu nedenle, bataryada yeteri kadar şarj bulunması halinde, eHybrid modeli her zaman E-Mode’da çalışmaya başlıyor. Arteon eHybid şehir elektriği üzerinden şarj edilebilmesinin yanında kendi içten yanmalı motoruyla da uzun seyahatlerde şarj edilerek, şehir içi trafiğe girildiğinde elektrikli motoru sayesinde sıfır emisyon kullanımı sağlıyor.

Mazda MX30’un Avrupa Fiyatı kaç paradan başlıyor? Bu Elektrikli Bildik Otomobillerle Aynı Fiyatta!

140 km/s’nin üzerindeki hızlarda elektrikli motor, verimli TSI motoru destekliyor. Elektrikli motor ve TSI motor arasında sağlanan etkileşim de hem performansı hem de verimliliği artırıyor. Yeni Arteon eHybrid’teki elektrik enerjisi bir yandan tamamen elektrikli sürüş için kullanılabilirken, diğer yandan performansın artırılması amacıyla da kullanılmış oluyor. Elektrikli çekiş sistemi ek bir takviye birimi şeklinde görev yaparak kendi dinamiğini eHybrid mod’da ortaya çıkarıyor. 1.4 lt TSI motor 156 PS güç üretiyor. Elektrikli motor ise 115 PS güç üretiyor. Bu iki motorun birlikte çalışması sonucunda, 218 PS’lik etkileyici bir sistem gücü elde ediliyor. Gövde altında arka aksın önüne yerleştirilmiş lityum iyon piller elektrik motoruna enerji sağlıyor. Arteon eHybrid’de, Volkswagen’de hibrit otomobillerde kullanılmak üzere geliştirilmiş 6 ileri DSG şanzıman bulunuyor. 0-100 km/s hızlanma için bu hibrit sisteme 7.8 saniye yetiyor. 100 km ortalama yakıt tüketimi verisiyse 1.3 litre.

Arteon’un diğer motor seçenekleri arasında 3 farklı TSI ve 2 farklı TDI teknolojisi de yer alıyor. 1.5 lt hacminde sadece manuel vites ile sunulacak TSI motor 150 PS güç üretirken, 2.0 lt hacmine sahip TSI motorlar ise 190 PS, 280 PS güç seçenekleri ile sunuluyor. 2.0 lt hacminde sunulacak TDI motorlar ise 150 PS ve 200 PS güç üreten seçeneklere sahip. Tüm motorlarda yüksek verimlilik düzeyleri, düşük emisyonlar ve güçlü tork ön plana çıkıyor.

Volkswagen Arteon Almanya Fiyat Listesi Nasıl?

Volkswagen Arteon 43.524 Euro Volkswagen model isimleriyle donanım seçeneğini ilk kez kullanmaya başladı. Başlangıç fiyatını oluşturan paketin donanım adı Arteon.

Volkswagen Arteon Elegance 46.882 Euro.

Volkswagen Arteon R-Line 47.642 Euro.

Volkswagen Arteon Ne Zaman Gelecek

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba