Elektrikli Mazda MX-30 bildik motor seçeneklerine sahip araçlarla aynı paraya satılıyor! Mazda MX-30 Kaç Para?

Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı.
Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı.

Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı, Mazda MX30 Yorumları, Mazda MX30 Özellikleri, Mazda MX30 Fotoğrafları, Mazda MX30 Fiyat Listesi.

Mazda elektrikli SUV işine el attı. Bu benim için sevindirici bir gelişme. Çünkü Mazda modelleri sürüş keyfi konusunda aradığımı tam olarak bulduklarım arasında yer alıyor. Mazda MX30’un İngiltere fiyatı da açıklandı. Japon üreticisi Mazda söylediğini yaptı ve bu elektrikli bildik otomobillerle aynı fiyat oldu. Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı. Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı, Mazda MX30 Yorumları, Mazda MX30 Özellikleri, Mazda MX30 Fotoğrafları, Mazda MX30 Fiyat Listesi.

Instagram Hesabım

Mazda’nın elektrikli araçlara el atması benim için sevindirici bir haber. 15 yılı aşkın bir süredir ileri ve güvenli sürüş eğitmeni de olarak sürüş keyfi ve elbette sürüş güvenliği konusunda Mazda modellerinin benim için hep ayrı bir yeri olmuştur. Günümüzde Mazda elektrikli kompakt SUV yaparak bu keyfi bu teknolojide de aynı şekilde devam ettirecektir diye düşünüyorum.

Mazda Motor Europe CEO’su Yasuhiro Aoyama benim hislerime tercüman olan bir açıklama yaptı: “Tüm ürünlerimizde olduğu gibi, tasarımcılarımız ve mühendislerimiz, ilk elektrikli aracımız için çok net bir hedef belirledi. Mazda’nın DNA’sının önemli bir parçası olan ve rakiplerle kıyaslandığında bizi eşsiz kılan tasarımı ve sürüşünün iyi olması. Sürüş keyfi sunmak, tasarladığımız her Mazda’nın kalbidir ve elektrikli otomobilimizde farklı olmayacaktır.”

İşte Volkswagen Passat Yerine Üretilecek Otomobil! Volkswagen’in yeni göz bebeği: VW ID4!

Mazda MX-30’da, e-Skyactiv adı verilen teknoloji kullanılıyor. Yapılan açıklamalara göre ilk etapta bu elektrikli kompakt SUV 200 km menzil sunan haliyle satışa sunulacak. Burada Avrupalı kullanıcıların bir günlük ihtiyacının 30 km’den biraz fazlası olduğu sonucu ortaya çıkınca menzili burada tutmuşlar. Satışa sunulacak derken Avrupa’da 2020’nin ikinci yarısında satışa sunulacak. Mazda MX30 Türkiye’de de satışa sunulacak. Peki bu SUV’un adındaki gizem ne mi? Mazda tarafından yapılan açıklamada MX adını kullandığımız modellerimizde otomotiv sektörünün kalıplaşmışlığına meydan okuduk ve bu araçta da aynısını yapacağız diyorlar. Aracın tanıtımında 4,395mm × 1,795mm × 1,570mm ile ölçüleri ve 2,655mm dingil mesafesi gibi detayları açıklanırken, toplam gücünün 145 HP olduğu belirtildi. WLTP tüketim sonucu yani gerçeğe en yakın tüketim sonucuna göre 200 kilometre menzili olacak.

Mazda MX30 İngiltere’de bildik araçlarla aynı etiket olan 27 bin 495 Sterline satışa sunuldu. 800 Sterlin kaparo yatıranlar 2021 yılının başında araçlarını teslim almaya başlayacak.

Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı.

Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı
Mazda MX30 Fiyatı Açıklandı

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2020 Sayısı’nda neler var?

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Dacia modelleri çıtayı yükseltiyor: Dacia Sandero Stepway çok dikkat çekici olmuş.

Porsche’nin yeni makinesi 630 PS Panamera Turbo S gösterildi.

Yeni Citroen C4 Ne Zaman Gelecek? Anketler onun sevildiğini gösteriyor.

Yeni Hyundai Tucson tanıtıldı. Kompakt SUV sınıfının iddialı modeli baştan aşağıya yenilendi.

İşte Yeni Mercedes Benz S Serisi Yıldız zirveye yeni S Serisi ile takıldı!

Yeni Opel Mokka Türkiye’ye ne zaman geliyor? Küçük SUV sınıfında dengeleri değiştirir.

SUV modeller artık yola daha güvenli basacak! Audi eAWS teknolojisi nedir?

198 beygirlik makyajlı Hyundai Kona geliyor. Güç onun yanında olacak.

Makyajlanan Peugeot 3008 yine iddialı olur. En çok satan SUV unvanını korur mu?

Audi OLED teknolojisi nedir? Audi Dijital OLED ne işe yarıyor?

Bu otobüs yolcuların ateşini ölçüyor, maske takıp takmadığına bakıyor!

Araba Habercisi Ekim 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 21. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 21. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 21 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba