Volkswagen sahibi olmanın yeni yolu Volkswagen AutoCredit nedir? Aylık kaç para taksitle VW sahibi olunuyor?

Volkswagen AutoCredit nedir?
Volkswagen AutoCredit nedir?

Volkswagen sahibi olmanın yeni yolu: Volkswagen AutoCredit nedir? Aylık kaç para ile VW sahibi olunuyor? Volkswagen AutoCredit nedir?

Instagram Hesabım

Volkswagen Türkiye tarafından açıklanan Nisan 2021 kampanyası nasıl? Volkswagen Türkiye internet sitesine bakarken dikkatimi Volkswagen AutoCredit çekti. Peki nedir bu Volkswagen AutoCredit?

Volkswagen Türkiye internet sitesinde açıklanan bilgiler şu şekilde: “Volkswagen AutoCredit’in cazip koşullarıyla yeni bir Volkswagen sahibi olmak şimdi çok kolay. Volkswagen AutoCredit’in cazip koşullarıyla araç bedelinin %50 veya daha fazlasını balon ödeme olarak 36 ay sonraya erteleyin.

Kalan tutarı, kendi belirleyeceğiniz peşinat ve uygun taksitlerle 36 ay vadede yapılandırın ve Polo’nuzu 3.132 TL’den, Golf’ünüzü 3.220 TL’den, Passat’ınızı 5.310 TL’den, T-Roc’unuzu 5.546 TL’den ve Tiguan’ınızı 6.068 TL’den başlayan aylık ödemelerle hemen kullanmaya başlayın. Taksitleriniz bittiğinde ise kalan balon ödemeyi ister tek seferde, ister 12 ay daha vade yaparak ödeyin ve Volkswagen’inize sahip olun. İsterseniz de balon ödemenize karşılık, yüksek geri alım değeri ile Volkswagen’inizi sizden geri alalım ve yerine yepyeni bir Volkswagen verelim, Volkswagen’iniz hep yeni kalsın!”

Volkswagen Polo satın alırsanız karşınıza nasıl bir ödeme tablosu çıkıyor? Volkswagen Polo 1.0 TSI Comfortline DSG modeli için geçerli olan fiyat teklifini şu şekilde açıklamışlar.

Araç fiyatı 205.369 TL

Peşinat 78.685 TL

Aylık taksit tutarı x35 ay 3.132 TL

36. ay taksit balon ödeme 133.681 TL

Aynı tip ödeme imkanıyla Volkswagen Golf 8 için 87.485 TL peşinat, 3.220 TL taksit ve 36. taksit balon ödeme 144.930 TL olarak açıklanıyor.

İşte TOGG fabrika inşaatını izlemenin yolu!

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Nisan 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 27. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 27. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Volkswagen AutoCredit nedir?

Volkswagen AutoCredit nedir?

Volkswagen AutoCredit nedir?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba