Enterprise Rent A Car premium SUV Lexus RX 300’ü kiralamaya başladı! Lexus RX sadece onlarda var!

Enterprise Rent A Car Lexus RX.
Enterprise Rent A Car Lexus RX.

Enterprise Rent A Car premium SUV Lexus RX 300’ü kiralamaya başladı! Lexus RX sadece onlarda var! Enterprise Rent A Car Lexus RX.

Instagram Hesabım

Enterprise Rent A Car’ın ana franchise sahibi Enterprise Türkiye, premium otomobil üreticisi Lexus ile önemli bir iş birliğine imza attı. Kiralık araç kullanan yöneticiler ve kiralık araçlarında konforu ve lüksü tercih eden müşteriler için yeni alternatifler sunmayı hedefleyen Enterprise, filosuna dünyanın ilk premium SUV’u olan Lexus RX 300’ü kattı. İki marka, Lexus ES Hybrid modeli için de anlaşma yaptı.

Enterprise Türkiye, yaptığı son yatırımla filosunda Lexus RX bulunduran ilk ve tek araç kiralama şirketi oldu. Geçtiğimiz yıla göre filolarının yüzde 30 büyüdüğünü belirten Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Türkiye’de başka hiçbir kiralama filosunda olmayan araçları müşterilerimize deneyimletiyor ve yeni araç teknolojilerini yakından takip ediyoruz. Son olarak, premium otomobil üreticisi Lexus’a ait dünyanın ilk premium SUV’u RX modelini müşterilerimizle buluşturacak olmamızdan dolayı oldukça mutluyuz. Üst seviyede konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Lexus RX’lerle birlikte filomuz artık daha güçlü” diye konuştu.

Enterprise ile iş birliğine imza attıkları için mutlu olduklarını ifade eden Lexus Türkiye Direktörü Selim Okutur, “Lexus markası olarak Türkiye’de her geçen gün daha fazla kullanıcıyı Lexus modellerinin kalitesi ve markamızın yüksek hizmet anlayışıyla buluşturmaya devam ediyoruz. 2021 yılına hızlı bir başlangıç yaptık ve satış rekorları kırarak büyümeye devam ediyoruz. Alanında öncü kuruluşlardan biri olan Enterprise ile yaptığımız bu önemli iş birliği sayesinde daha çok müşterinin kalitemizi deneyimlemesini ve hissetmesini amaçlıyoruz. Lexus modelleriyle ilk defa tanışacak kullanıcıların, bu deneyimden son derece memnun kalacağı konusunda otomobillerimize güveniyoruz” dedi.

Yeni Octavia satın alacak olsam onun satılmasını beklerdim!

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Nisan 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 27. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 27. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Enterprise Rent A Car Lexus RX.

Enterprise Rent A Car Lexus RX
Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün (solda) ve Lexus Türkiye Direktörü Selim Okutur

Enterprise Rent A Car Lexus RX

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba