Yeni BMW 2 Serisi Fiyatları Açıklandı! 300 binlik etiketlilerden oldu

BMW 2 Serisi, Yeni 2 Serisi, 2020 2 Serisi, BMW 2 Serisi Gran Coupe, Yeni 2 Serisi Gran Coupe, 2020 2 Serisi Gran Coupe.

BMW 2 Serisi Gran Coupe Türkiye’de satışa sunuluyor. Borusan Oto tarafından BMW 2 Serisi Gran Coupe’nin Mart ayının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacağı açıklanmıştı. Borusan yönetimi bunu bir hafta erkene çekti. Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé 295.500 TL’den başlayan fiyatlarla 7 Mart’ta Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor. Yeni 2 Serisi Gran Coupe.

Youtube Kanalımız

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé, Türkiye’de biri benzinli diğeri dizel olmak üzere 3 silindirli iki farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. BMW EfficientDynamics ailesinin en son üyesi olan bu verimli motorların ilkini 116 bg güç ve 270 Nm tork üreten BMW 216d Gran Coupé oluşturuyor. BMW 218i Gran Coupé’deki 1.5 litre hacmindeki benzinli motor seçeneği ise 5.2 litreye kadar inen karma yakıt tüketimi ile 140 bg güç ve 220 Nm sunarak 0’dan 100’e 8.7 saniyede ulaşıyor. Tüm motor seçeneklerinde 7 ileri çift kavramalı Steptronic şanzıman standart olarak sunuluyor. Yeni BMW 2 Serisi GranCoupé’nin zirvesini ise M235i xDrive temsil ediyor. BMW M235i xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi, mekanik Torsen sınırlı kaydırmalı diferansiyel sistemi, M Sport direksiyon kutusu ve M Sport frenleri ile serinin en güçlü versiyonunu oluşturuyor. 8 ileri Steptronic şanzımanın görev yaptığı bu versiyonda en hızlı kalkışın yapılmasına yardımcı olan Launch Control modu da bulunuyor.

Volkswagen Grubu Yeni Arabalar Türkiye’ye Neden Gelmiyor?

BMW 2 Serisi Gran Coupe’de 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri yer alıyor. BMW 2 Serisi Gran Coupé’nin öne çıkan özellikleri arasında; dinamik olarak gerilmiş siluet, çerçevesiz kapı camları ve bagaj kapağının ortasına kadar uzanan stop lambaları dikkat çekiyor.

BMW 2 Serisi Gran Coupé, yüksek çözünürlüğe sahip dijital göstergeleri ve sportif direksiyonu ile iç mekanda sunduğu premium hissini en üst seviyeye çıkarıyor deniyor.

Türkiye’de ilk etapta First Edition Sport Line ile First Edition M Sport tasarım seçenekleri ve opsiyonel olarak tercih edilebilen Executive donanım paketiyle BMW tutkunlarına sunulacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

Yeni Opel Corsa Türkiye Fiyatları Açıklandı! İşte Sıralı tüm Corsa Fiyatları

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mart 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Honda Civic Type R makyajlandı ve kalbimizi çaldı.

Yerli Üretim Yeni Renault Clio tüm özellikleriyle teste çıktı.

Yeni Range Rover Evoque’nın bu özellikleri inanılmaz!

Yerli Üretim Yeni Hyundai i20 Türkiye’de ne zaman satılacak?

Skoda’nın Uygun Fiyatlı SUV modeli Vision IN özellikleri neler?

2020 Yılına Hangi Marka Kaç Tane Satarak Başladı?

Hibrit Otomobillerin Motorlu Taşıtlar Vergisi gerçekten yüksek mi?

Volkswagen Golf severler bu habere üzülecek! Golf 9 olmayabilir.

Elektrikli Mazda MX30 Türkiye Pazarında satışa sunulmaya hazır.

Orta yaştan gence herkesin hayali Yeni Audi A6 Allroad özellikleri neler?

Rivian SUV hayal gibi görünüyordu ama artık yollara çıkıyor!

Küçük sınıfın farklı giyimli oyuncusu Citroen C3 yenilendi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba