Audi A5 Artık Hibrit Motorla Tercih Edilebilecek!

Yeni Audi A5 Sportback Hibrit Tanıtıldı!
Yeni Audi A5 Sportback Hibrit Tanıtıldı!

Yeni Audi A5 Yorumları, Audi A5 yorumları, Audi A5 Özellikleri, Hibrit Audi Modelleri, detaylar haberde. Yenilenen tasarımı, yenilenmiş teknolojisi ve geliştirilmiş motor verimliliği ile göze çarpan Yeni Audi A5 Sportback, A5 Coupe ve A5 Cabrio hibrit motor seçenekleri ve yenilenmiş MMI dokunmatik ekranıyla tazelendi. Yeni Audi A5 Sportback Hibrit Tanıtıldı!

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Audi A5 model gamı yeni tasarımıyla dikkat çekiyor. Audi A5’in dış görünüşü büyük ölçüde değiştirildi. Özellikle ön tasarımı en çok göze çarpan değişiklik oldu. A5’in yeni tasarıma sahip ızgarasıyla ön tamponu, daha geniş ve düz bir görünüme sahip. Izgaraların üzerinde yer alan hava girişleri 1984 model Audi Sport quattro modelinden ilham alınarak tasarlanmıştır. Büyük hava girişlerine sahip tamponun alt tarafı ise daha asi bir görüntüye sahip. Tasarım çizgileri yandan bakıldığında daha ince bir görüntü sağlasa da arkada bulunan yeni difüzör aracın daha geniş görünmesini sağlıyor.

Tüm özellikleriyle Mitsubishi L200 Crawler.

İç mekanda ise yeni işletim sisteminin kontrol merkezi olan MMI dokunmatik ekranı göze çarpıyor. Bu ekran 10,1 inç olup gösterge panelinin odak noktasında yer alıyor ve sürücüye doğru hafif açılı olarak tasarlanmıştır.

Türkiye’de hangi sınıfta kaç tane araba satılıyor?

Audi A5 model gamına 4 hibrit motor ekledi. Bu sayede şehir içi trafiklerdeki dur kalklar esnasında daha çok yakıt tasarrufu yapmayı planlıyor. Ek olarak start stop sisteminde değişikliğe gidildi. 20 km/s altındaki hızlarda başlayarak çok ciddi yakıt tasarrufuna katkı sağlıyor. Ayrıca artık motorun çalışması daha yumuşak ve hızlı gerçekleşiyor. Ayrıca her iki S TDI modeli, 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlıyor. Son hızları ise 250 km/s ile sınırlandırılmış.

Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV’de 2020 Yılı Yıllık Ödeme Rakamları Belli Oldu!

Yeni Audi A5 Sportback Hibrit Tanıtıldı! Araba Habercisi Dergisi.

Volkswagen Passat mı? Peugeot 508 mi? Skoda Superb mi? Kazananı Siz Seçtiniz!

Yeni Audi A5 Yorumları, Audi A5 yorumları, Audi A5 Özellikleri, Hibrit Audi Modelleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba