Yenilenen BMW 3 Serisi gösterildi! Almanya’da bile pahalı ama harbiden çok güzel bir otomobilsin sen!

Yeni BMW 3 Serisi 2022.
Yeni BMW 3 Serisi 2022.

Yenilenen BMW 3 Serisi gösterildi! Almanya’da bile pahalı ama harbiden çok güzel bir otomobilsin sen! Yeni BMW 3 Serisi 2022.

Instagram Hesabım

Yenilenen BMW 3 Serisi Sedan modeli Almanya’da 43 bin 900 Euro’dan başlayan bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yeni BMW 3 Serisi Touring fiyatıyla Almanya’da 45 bin Euro’dan başlıyor.

BMW tarafından açıklanan bilgilere göre 3 Serisi’nde hedefe yönelik değişiklikler yapılmış durumda. Bunlarda aracın ön ve arka tarafında etkili dokunuşlar olarak ön plana çıkıyor. Zarif sportif tasarımı ve çevik yol tutuşuyla BMW 3 Serisi yenilenmiş haliyle çok daha iyi olmuş durumda.

45 yılı aşkın süredir büyük başarı elde eden spor sedan 3 Serisi ve 35 yıl önce ilk kez görücüye çıkan bu aracın Touring versiyonun yenilenmiş halleri Temmuz 2022’de piyasaya sürülecek. Her iki model de Münih BMW Group Fabrikası’nda üretilecek.

Yeni bir tasarıma sahip farlar ve markanın klasik böbrek ızgarası BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring’in sportif görünümüne daha da fazla vurgu yapıyor. Hafifçe değiştirilmiş dış hatlar ve yeni çift çıtalar, BMW böbrek ızgaralarına daha da güçlü bir görünüm kazandırıyor.

Honda Civic Sedan Mayıs 2022 fiyat listesi nasıl? Varsa 593 bin TL’ye otogazlı otomatik satıyorlar!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni BMW 3 Serisi 2022.

Yeni BMW 3 Serisi 2022

Yeni BMW 3 Serisi 2022

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba