Hyundai’nin Hibrit SUV Modeli Geliyor?

Hyundai Vision Hibrit konsept tanıtıldı.
Hyundai Vision Hibrit konsept tanıtıldı.

Hyundai Vision T Plug-in Hibrit konsept modelini tanıttı. SUV bir model olan Vision T oldukça şık bir tasarıma sahip. Mat yeşil bir lansman rengi tercih edilen modelde çevreci vurgusu dış rengiyle de yapılıyor. Hyundai Vision Hibrit konsept tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Hyundai’nin yeni tasarım diline uygun bir şekilde dizayn edilen Vision T konsepti, dinamik bir SUV görüntüsü çiziyor. Tasarım oyunlarıyla modelin çizgileri sayesinde dururken bile dinamik bir görüntü sunmayı başarıyor. Maskülen yapısıyla geometrik açıları birleştiren Vision T, hem ağırbaşlı hem de yaramaz bir görüntü çizerek geniş bir kitleye ulaşmayı amaçlıyor.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Ön ızgara yapısıyla oldukça dikkat çeken Vision T konsept modeli, bu ızgara tasarımıyla bundan sonraki Hyundai modellerinin de sinyallerini veriyor. İnce far yapısıyla da bütünleşen ızgara oldukça şık görünüyor. Ortada yer alan ve daha büyük bir şekilde yer verilmiş olan Hyundai logosu da markanın artık premium marka olma yolunu da aydınlatıyor.

Hyundai’nin konsept SUV modeli Vision T’nin yan profili ise oldukça atletik görünüyor. Tasarım detaylarında yer verdiği geometrik yapısıyla kaslı görünmeyi başaran model, oldukça sportif durmayı başarıyor. Arka tasarımda ise son dönemde görmeye alışık olduğumuz bütünleşik bir far yer alıyor. Ancak Hyundai Vision T, farlardaki üç boyutlu dizayn ile farklılaşmayı başarıyor. Bu detay ile birlikte eğer Vision T konsept modellikten çıkıp seri üretime geçiş yaparsa arka farlarının standart olarak LED olacağını söyleyebiliriz. Difüzör tasarımı da oldukça sportif gözüken modelin egzoz çıkışlarının olmayışı bu model için yoksa tam elektrikli versiyonla mı geliyor sorusunu bizlere heyecanla sorduruyor.

Hyundai Vision Hibrit konsept tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba