Yeni Citroen C5 X bugün İngiltere’de resmi olarak piyasaya çıkıyor! Bizim buralara gelir mi? Belli değil!

Yeni Citroen C5 X fiyatı.
Yeni Citroen C5 X fiyatı.

Yeni Citroen C5 X bugün İngiltere’de resmi olarak piyasaya çıkıyor! Bizim buralara gelir mi? Belli değil! Yeni Citroen C5 X fiyatı.

Instagram Hesabım

Sedan, station wagon ve SUV olmak üzere 3 farklı gövde tipinin dengeli bir şekilde harmanlanmasıyla ortaya çıkan C5 X otomobil dünyasında farklılık arayanları hedefliyor.

Citroen’in yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan C5 X’de; aerodinamik ve başarılı çizgilerle birleştirilen yuvarlak kaslı tasarım, her üç segmentin de en iyi yönlerini bir araya getiren akıcı, dinamik ve zarif bir form ortaya koyuyor. Otomobil, iddialı ergonomisi ve hatları sayesinde sedan sınıfında ayırt edici nitelikler sunuyor.

C5 X’in profili; büyük tekerlekleri ve yerden yüksek bir duruşla, geleneksel sedan modellere göre daha yüksek sürüş pozisyonu sunuyor. Bu yönüyle de SUV özellikleri sergiliyor. Markanın daha büyük hacimli araçlarının tasarım dilinin görüldüğü C5 X’de; uzun motor kaputu, yüksek omuz çizgisi ve güçlü duruşu destekleyen geniş arka çamurluklar ilk bakışta dikkat çekiyor.

Çamurluk kemerlerindeki düz ve kalın kuşaklar, aracın karakterini daha da güçlendiriyor. 720 mm çapındaki tekerlekler ise 19 inçlik büyük çaplı, ancak ince tabanlı lastiklerle ve Aero X alaşım jantlarla tamamlanıyor. A sütununun alt noktasından başlayarak tavan çizgisi boyunca uzanan krom çıta da C5 X’in siluetine vurgu yapıyor. C5 X’in gövdesinin altında yer alan mat siyah koruyucu kaplamalar ise sağlamlık ve güven duygusuyla birlikte SUV çağrışımını güçlendiriyor.

C5 X’in tasarım özelliklerinin, yeni bir ruhu yarattığını belirten Citroen CEO’su Vincent Cobée: “C5 X ile zarif bir otomobilde seyahat etme ve dünyayı keşfetmeye başlama yeteneğini ifade eden touring ruhunu yeniden hayata geçiriyor” sözleriyle belirtiyor. Hızla değişen dünyada bir dizi farklı gövde tiplerinin en iyi yönlerini harmanlayan marka, 3 segmentin kesişme noktasında bulunan C5 X ile yeni müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Benzinli ve plug-in hibrit motorlarla satılacak olan C5 X, bugün resmen Avrupa’da satışa sunuldu. Tarzını çok beğendiğim Yeni Citroen C5 X İngiltere’de 27.790 Sterline satışa sunuldu. Bizim buralara gelir mi? Henüz belli değil.

Yeni Opel Astra Türkiye’de kaç paraya satılır? Fiyat tahminlerimi bu haberde yaptım! Tüm Almanya fiyatları!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Yeni Citroen C5 X fiyatı.

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Citroen C5 X fiyatı.

Yeni Citroen C5 X fiyatı

Yeni Citroen C5 X fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba