Yeni Ford Transit ve Custom Modelleri Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Yeni Ford Transit Kaç Para
Yeni Ford Transit Kaç Para

Ford, sektöre yön veren modelleri Transit ve Custom’ı müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ileri teknolojik donanımlarla birlikte yeniledi. Yeni Ford Transit Kaç Para

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Havacılık ve uzay sanayisinin bilgisayar destekli tasarım çalışmalarından yararlanılarak geliştirilen yeni Ford Transit, yük kapasitesi artırılırken, optimize edilen 2.0 litre EcoBlue dizel motoru ve segmentte bir ilk olarak hibrit teknolojisiyle daha çevreci ve verimli yakıt tüketiyor.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Yeni Peugeot 2008 Ekim Ayında Satışa Sunuluyor! Ağabeyi 3008’i Bile Zorlar!

Yeni Ford Transit, optimize edilen 2.0 litre EcoBlue dizel motor ve segmentte bir ilk olarak hibrit teknolojisiyle yüksek yakıt verimliliği sunuyor. 2.0 litre EcoBlue dizel ürün serisiyle yakıt verimliliğini yüzde 7’ye varan oranda iyileştiriyor. Minibüs versiyonlarında EcoBlue 170 HP güç ve 405Nm tork sunan yeni motoru ile sürüş performansını yukarı taşıyor. Kasım 2019 itibarı ile de daha güçlü EcoBlue Upgrade 185 HP versiyonu ve 2020 yılının ilk çeyreği ile de arkadan çekişli modeller için yeni 10 vitesli otomatik şanzıman geliyor.
Yeni Ford Transit’in şık dış tasarımında daha yüksek, iddialı üç çubuklu ızgara ile yeniden tasarlanan alt ön tampon yer alıyor. Kabinin tamamen yenilenen yüksek malzeme kalitesine sahip yalın ve yatay çizgilere sahip. Basit, sesli komutlar veya sekiz inç dokunmatik ekranda parmak hareketleriyle kullanılabilen Ford’un SYNC 3 bilgi ve eğlence sistemi gibi ileri teknolojiler de sunuluyor.
Yeni Ford Transit Kaç Para?
Yeni Ford Transit 113.800 TL’den, Ford Transit Custom Van 118.300 TL’den satışta. Transit Custom Kombi 148.000 TL’den, Tourneo Custom ise 164.700 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunuldu.
Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba