Jaguar XE Yenilendi! İç Mekan Tasarımı Adeta Baştan Aşağıya Kadar Değişti!

Yeni Jaguar XE Tanıtıldı

Jaguar’ın Amiral Gemisi XE yenilendi. Yeni Jaguar XE Tanıtıldı

Jaguar Haberleri, Jaguar yorumları, Jaguar Yenilikleri, Yeni Jaguar XE Yorumları, Yeni Jaguar XE, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Araba Yenilikleri gibi konuları haberimizde bulabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Jaguar’ın Amiral Gemisi XE yenilendi. Arabanın yenilenmesinin ardından daha lüks ve daha fazla teknolojik özelliklere sahip olduğu açıklanıyor.

Yeni Jaguar XE Yorumları

Jaguar XE yenilenirken dış tasarıma etkileyici dokunuşlar yapılmış. Zaten iddialı görünen kıyafeti özellikle tamponlarında yapılan değişikliklerle daha da iddialı hale gelmiş. Premium sınıfın önemli temsilcilerinden biri olan Jaguar XE’nin yaşam alanında da önemli değişimler yapılmış. Hatta bu yaşam alanının tamamıyla yenilendiği belirtiliyor. Yaşam alanında 12.3 inç genişliğinde Touch Pro Duo bilgi eğlence sistemi görev yapıyor. Yeni Jaguar XE’de ayrıca geniç açılı bir arka kameraya sahip olan ClearSight dikiz aynası da görev yapıyor.

Jaguar Land Rover CEO’su Rawdon Glover

Jaguar Land Rover CEO’su Rawdon Glover araç hakkında yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Yeni Jaguar XE‘yi geliştirirken, gerçekten müşterilerimiz için önemli olan şeylere odaklandık. XE, bu sınıftaki en iddialı ve en iyi görünümlü araçlardan biri olmaya devam ediyor. Bu nedenle zaten ödüllü olan tasarımda küçük ama iddialı dokunuşlar görmekteyiz. Ancak tasarım ekibimiz Yeni Jaguar XE Yaşam Alanını tamamen baştan yarattı ve iyi bir iş ortaya koyduklarını düşünüyoruz.”

Yeni Jaguar XE Teknik Özellikleri

Yeni Jaguar XE’nin Teknik Özelliklerine göz atacak olursak 2.0 litrelik benzinli motorun son derece iddialı olduğunu görüyoruz. Bu motor seçeneği ile Jaguar XE 300 beygire çıkan güç üretebiliyor. Ülkemiz gibi bölgelerde en çok satış rakamına ulaşacak olan dizel otomatik versiyonuysa iddialı. Yeni Jaguar XE D180 etiketli 2.0 litre dizel motor seçeneğine sahip olan seçenek 180 beygir güç ve 430 Nm tork verisi ile satışa sunulacak.

[irp posts=”3023″ name=”Yeni Toyota Corolla TREK Daha İlk Gösteriminde Kalbimi Fethetmeyi Başardı!”]

Yeni Jaguar XE Tanıtıldı

Araba Habercisi Murat Tosun

Araba Test: İddaalı Kompakt SUV Volvo XC40 D4 AWD 1 Kadın 1 Erkek Testi!

Yeni Jaguar XE Tanıtıldı, Yeni Jaguar XE Yorumları, Jaguar XE Özellikleri, Jaguar Yorumları, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Araba Yenilikleri

Yeni Jaguar XE Tanıtıldı, Yeni Jaguar XE Yorumları, Jaguar XE Özellikleri, Jaguar Yorumları, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Araba Yenilikleri
Yeni Jaguar XE Tanıtıldı İşte Yaşam Alanı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba