Baharın Müjdecisi Karting Sezonu Tuzla’da Açılıyor! İlk Yarış 2-3 Mart Tarihinde Düzenlenecek

Türkiye Karting Şampiyonası 2019

Türkiye Karting Şampiyonası’nda 2019 sezonu 02-03 Mart tarihlerinde Tuzla Karting Park’ta düzenlenecek olan 1. Ayak yarışlarıyla başlıyor. Türkiye Karting Şampiyonası 2019

Karting yarışları, Karting pilotları, Karting Haberleri, TOSFED Karting, TOSFED haberleri, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Spor Haberleri gibi detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Tuzla Motorsporları Kulübü tarafından Tuzla Belediyesi katkılarıyla organize edilecek olan organizasyon 02 Mart Cumartesi günü antrenman seanslarıyla başlayacak. Daha sonra saat 13.00’de sıralama turları ve 14.25’den itibaren de 4 ayrı kategoride günün ilk yarışları yapılacak.
03 Mart Pazar günü ise yarışlar saat 11.25’de başlayacak ve 16.15’deki ödül töreniyle organizasyon sona erecek.

Tuzla Belediyesi Şelale Park içinde yer alan Tuzla Karting Park’da gerçekleşecek organizasyon ücretsiz olarak izlenebilecek.

Karting yarışları, Karting pilotları, Karting Haberleri, TOSFED Karting, TOSFED haberleri, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Spor Haberleri gibi detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Türkiye Karting Şampiyonası 2019

[irp posts=”3015″ name=”28 Yaşın Altındaysanız Ücret Ödemeden 4 Yarış Yapmak İsterseniz Bu Haber Tam Size Göre!”]

Türkiye Karting Şampiyonası 2019

Araba Habercisi Murat Tosun

Araba Test: İddaalı Kompakt SUV Volvo XC40 D4 AWD 1 Kadın 1 Erkek Testi!

Nasıl Lisans Alabilirim?

TOSFED’den lisans almak isteyen sporcular, öncelikle lisans almak istedikleri branşı belirleyerek lisans prosedürü için ilk adımı atacaktır. Tabii ki lisanslı sporcu olabilmek için ilk şart araç kullanmaya engel bir sağlık probleminin olmaması ve aşağıda ‘Lisans için gerekli evraklar’ bölümünde belirtilen evrakların tamamlanması gerekmektedir.

Lisans Almak için Gerekli Evraklar

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Ehliyet Fotokopisi
  • Sağlık Raporu
  • 1 adet fotoğraf

Önemli Not:  Lisans İşlemleri 2014 tarihinden bu yana online olarak yapılmaktadır. Online Lisans İşlemleri için TIKLAYINIZ…

* 45 yaş ve üzerindeki sürücülerin, sağlık raporuna ilave olarak, EKG kontrolünde stres testi yapıldığına ve başvuranın yarışabilir olduğuna dair belge temin etmeleri gerekir.

  • Lisanslar; Sürücü ve Yarışmacı olarak ikiye ayrılmaktadır.
  • Sürücü lisansları bireysel olarak yapılır.
  • Yarışmacı lisansları ise bireysel veya tüzel kişilik olarak alınabilmektedir. Tüzel kişilik lisansları Ralli, Historic Rally, Pist, Tırmanma, Drift, Offroad, Trial ve Karting Dayanıklılık branşlarında takım adına alınmaktadır.

Lisanslar; Mahalli, Ulusal ve Uluslararası olmak üzere üç farklı kategoride alınabilmektedir.

Sürücü Lisansları branşlara göre farklılıklar gösterir. Ralli, Pist, Tırmanma, Rallikros, Drift, Offroad, Baja, Trial, Karting, Klasik Otomobil, Drag ve Slalom şeklinde sınıflanırlar.

Yarışmacı lisansları branşlara göre farklılıklar gösterir. Ralli, Pist, Tırmanma, Rallikros, Drift, Offroad, Baja, Trial, Karting, Drag şeklinde sınıflanırlar.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba