Nissan Sentra Kompakt Sedan satıldığı her pazarda iddialı olur!

Yeni Nissan Sentra Yorumları.
Yeni Nissan Sentra Yorumları.

Yeni Nissan Sentra başarılı bir kompakt sedan model. İddialı sedan yeni dinamik tasarımıyla satılacağı her pazarda ön plana çıkar. Ülkemize uygun motor seçeneğiyle satışa sunulabilse Nissan Türkiye’yi satış rakamları açısından üst sıralara taşır. Yeni Nissan Sentra Yorumları.

Instagram Hesabım

Yeni Nissan Sentra’yı ilk gördüğüm anda keşke Türkiye’de de satılsa diye aklımdan geçti. İddialı tasarımı ve dinamik formuyla tam ülkemiz için üretilmiş bir model. Kompakt Sedan sınıfında dengeleri değiştirebilecek kabiliyeti bile sahip olarak görüyorum. Elbette bunun için ülkemiz vergilendirme sistemine uygun bir motor seçeneğine sahip olması gerekiyor. Bunun çok zor bir konu olmadığını iddialı olacağı pazarlarda motor seçeneklerinin değişim gösterebilir. Özellikle hibrit seçeneğini kullanması onun iddiasını daha da artırır.

Yeni Nissan Sentra Özellikleri Neler?

Amerika pazarında En Çok Satan Modellerden biri olan Nissan Sentra bu yeni tasarımıyla başarısını daha da yükseklere çıkarır. Bugüne kadar 6 milyondan fazla satan Nissan Sentra, 2020 yılında satışa sunuldu. Yeni model yerini aldığı modele göre iki santim daha kısa ama iki santim daha geniş. Yaşam alanı genişliğini artırmak için bunun yanında iç mekan tasarımında da değişime gidilmiş. Bu sayede en geniş yaşam alanı sunan Nissan Sentra karşımıza çıkmış oluyor. Eskiden 1.8 litrelik makineyi kullanan Nissan Sentra, bunun yerine 2.0 litrelik yeni üniteye geçmiş. Bu sayede gücü yüzde 20, torku yüzde 16 artmış. Nissan Sentra 2.0 litrelik motoruyla 149 beygir güç ve 197 Nm tork sunuyor.

Yeni Nissan Sentra Yorumları.

Hyundai Lafesta Elektrikli Sedan Tanıtıldı! İddialı Menzile Uygun Fiyatı Eklerse Çok Satar!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba