Yeni Opel Corsa Ortaya Çıktı! Yenilenmesiyle En İddialı Opel Corsa Olarak Satılacak!

Yeni Opel Corsa Özellikleri
Yeni Opel Corsa Özellikleri

Yeni Opel Corsa’nın görselleri yanlışlıkla paylaşıldı deniyor ama ben bu durumu çok inandırıcı bulmuyorum. Yeni Opel Corsa Özellikleri

Araba Testleri, Araba Testi, Araba Sürüş, Araba Yorum, Araba Dergisi, Araba Dergileri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Opel Corsa’nın görselleri yanlışlıkla paylaşılmış da olabilir. Ancak ben bu durumu teknolojinin bu kadar üst seviye yaşandığı günlerde çok gerçekçi bulmuyorum. Bu tip aksaklıkları her türlü engelleme durumu söz konusuyken inanasım gelmiyor.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Yeni Opel Corsa Teknik Özellikleri

Yeni Opel Corsa’nın şimdilik açıklanmış bir teknik verisi yok. Ancak tahminlerle hareket edebileceğimiz bir durum söz konusu. PSA Grubu’na satılan Opel bu grubun motor seçeneklerini kullanacaktır. O nedenle grubun yeni ve iddialı dizel ünitesi 1.5 lt 130 HP güç ve 300 Nm tork üreten motor EAT8 otomatik şanzımanla yollara çıkacaktır. PSA Grubu elbette bu araçta dizel motorun yanında yine çok iddialı olan 1.2 litre 5500 d/d’de 130 HP güç ve 1750 d/d’de 230 Nm tork üreten motor seçeneğini de kullanacaktır. Bunun dışında 180 HP güç üreten 1.6 lt THP motoru da kullanırlarsa işte o zaman tadından yenmez bir Opel Corsa olur. Tıpkı kardeşi gibi Yeni Opel Corsa’da da elektrikli bir seçenek de olacak.

Yeni Opel Corsa Tasarım Yorumları

Yeni Opel Corsa’nın tasarımını kardeşi Peugeot 208 ile daha benzer olacak diye düşünüyordum. Ancak PSA Grubu bunu yapmadı ve Opel Corsa’yı kendi tasarım dinamiklerinde tasarladı. Çok iyi karar… Elbette aynı platform, aynı tasarım ekipleri derken benzerlikler var ama farklı gruplarda gördüğümüz benzerlik durumu söz konusu değil. Opel Corsa’nın tasarımını sevdim. Detaylar çok akıllıca ve aracın bütününü iyi gösterecek şekilde oluşturulmuş.

Yeni Opel Corsa Matrix Farlar

Yeni Corsa, üst seviyede güvenlik, konfor ve sürüş dinamikleri sunuyor. Geliştirilen ESP sistemiyle artık Corsa kullanıcıları sportif sürüşlerde daha fazla keyif alacak. Bütün bu geliştirme süreçlerinde özel pist koşulları kullanıldı ve sürüş dinamiklerinin limitlere çıkarılması gerçekleştirildi. İçerdiği üst seviye donanımların da testleri özel olarak hazırlanmış bir elektrik laboratuvarında yapıldı. Adaptif Intellilux LED matrix farlar da Corsa’da ilk kez sunulacak. Matrix farlar ve adaptif LED’ler sayesinde yolun ve trafiğin durumuna göre otomatik ayarlanan aydınlatma sağlıyor. Bu sınıfta ilk kez matrix farları sunmasıyla yeni Corsa fark yaratıyor.

[irp posts=”2941″ name=”1 Kadın 1 Erkek Ford Fiesta Dizel Manuel Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayınlandı”]

Yeni Opel Corsa Özellikleri

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba