Yeni Opel Grandland Almanya fiyat listesi açıklandı! Türkiye’de satışa sonbaharda çıkıyor dediler!

Yeni Opel Grandland fiyat listesi.
Yeni Opel Grandland fiyat listesi.

Kompakt SUV satın alacaklar dikkat! Yeni Opel Grandland Almanya fiyat listesi açıklandı! Yakında geliyor! Yeni Opel Grandland fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Opel, Crossland ve Mokka’dan sonra bir diğer SUV modeli olan Grandland’i de ‘Opel Vizör’ tasarım anlayışıyla buluşturarak yeniledi. Böylece Opel’in tüm SUV modelleri markanın güçlü tasarım dili, dijital kokpit özelliği ve yüksek Alman teknolojileriyle donatılmış oldu.

İleri teknolojiler, gelişmiş güvenlik sistemleri ve başarılı konfor düzeyi sunan yeni Opel Grandland, geniş ekranlı sezgisel Opel Pure Panel özelliği ile tamamen dijital ve benzersiz bir kokpit deneyimi yaşatıyor. Yeni kompakt SUV ayrıca, içten yanmalı motorlara ek olarak dört tekerlekten çekişli şarj edilebilir hibrit güç-aktarma çözümü ile de kullanıcılara daha fazla seçim özgürlüğü sunuyor.

Opel, dikkat çekici yeni marka yüzü ‘Opel Vizör’ü SUV ailesinin üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yenilenen Crossland ile başlayan ve ilk kez yeni Mokka’da tam anlamıyla karşımıza çıkan iddialı ve dinamik tasarım özellikleri, yeni Grandland ile devam ediyor. Güçlü tasarım dili, dijital kokpit ve yüksek Alman teknolojileriyle donatılan 3 güçlü SUV, Opel’in bu sınıftaki iddiasını net bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni Opel Grandland sezgisel kumandalar, yenilikçi teknolojiler, şık ve sportif tasarımıyla yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Opel Grandland’ın iddialı tasarımı net ve düzgün çizgilerle ilk bakışta kendini gösteriyor. Markanın yeni tasarım ögelerinden biri olan ‘Opel Vizör’ ön cepheye yayılıyor. Grandland ismi ve şimşek logosu ise bagaj kapağının ortasında konumlanıyor. Gövde renginde tamponlar, yan paneller ile parlak siyah ve gümüş renkli gövde altı koruma kaplamaları, genel tasarımı tamamlayıcı özellikler olarak dikkatleri çekiyor. Yeni Grandland’de ayrıca, çift renkli tavan seçeneği de sunuluyor.

Yeni Opel Grandland, sonbaharda Türkiye’de de satışa sunulacak açıklaması yapılmıştı. Sanırım bu ayın sonunda yollara çıkmaya başlar.

2021 Opel Grandland Almanya fiyat listesi.

2021 Opel Grandland BUSINESS EDITION 27.250 Euro.

2021 Opel Grandland donanım paketi de Grandland 28.440 Euro.

2021 Opel Grandland GS LINE 32.250 Euro.

2021 Opel Grandland BUSINESS ELEGANCE 31.575 Euro.

2021 Opel Grandland ULTIMATE 37.270 Euro.

2021 Opel Grandland ULTIMATE Hybrid 47.595 Euro.

Opel Türkiye çok iyi bir fiyat alabilirse 450 bin TL başlangıç fiyatı olacak gibi görünüyor. Hibrit versiyonsa 1 milyon sınırında olacaktır.

Yeni Peugeot 308’in Fransa fiyat listesi açıklandı! Avrupa’da satışa sunulan Yeni 308’in fiyatı nasıl olur?

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Yeni Opel Grandland fiyat listesi.

Yeni Opel Grandland fiyat listesi

Yeni Opel Grandland fiyat listesi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba