Yeni Renault Captur Ne Zaman Geliyor?

Yeni Renault Captur Ne Zaman Geliyor
Yeni Renault Captur Ne Zaman Geliyor

Renault Captur, 2013 yılından bu yana 1,5 milyon satış adedine ulaşarak hem Fransa hem Avrupa’da kısa sürede segmentinin en çok satan modeli olmuş. Segmentinde oyuncu sayısındaki artışa rağmen her yıl yükselen bir satış grafiği gösteren Renault Captur yenilendi. 2018 yılında Fransa’da 67 bin, Avrupa’da ise 215 bin satış adedi ile B-SUV segment liderliğini sürdürdü. Yeni Renault Captur Ne Zaman Geliyor?

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Daha dinamik ve farkedilir bir tasarıma sahip Yeni Captur, güçlendirilen SUV kimliği ile göze çarpıyor. Dış tasarımda gerçekleştirilen dönüşüm sayesinde modelin çizgileri daha modern, kendine özgü ve etkileyici hale geliyor. Ön ve arka Full LED C şeklinde farları ve dekoratif krom detaylar gibi özelliklerin tümü, kalitedeki iyileştirmenin bileşenleri olarak göze çarpıyor.

Yeni Renault Captur Motor Seçenekleri Neler?

Yeni Captur, yenilenen verimli bir motor yelpazesine sahip. Yeni Renault Captur, 4 benzinli ve 3 dizel motor ile pazara sunuluyor. Benzinli motor seçeneklerini 1.0 TCe 100 HP, 1.3 TCe 130 HP, 1.3 TCe 130 HP EDC, 1.3 TCe 155 HP EDC oluşturuyor.

Renault Captur Dizel motor seçenekleriniyse 1.5 Blue dCi 95 HP, 1.5 Blue dCi 115 HP ve 1.5 Blue dCi 115 bg EDC oluşturmakta. Yeni Captur, 2020 yılından itibaren motor seçenekleri arasına E-TECH Plug-in hibrit motor da ekleyecek.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “Yeni Captur 2020 yılının ilk yarısında Türkiye’de pazara sunulacak.”

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “Avrupa’da B-SUV segment lideri olan Captur, daha belirgin yeni çizgileri ile dinamik ve güçlü bir SUV görünümü kazanıyor. Modelin DNA’sındaki temel özellik olan kişiselleştirme ve modülerlik korunurken Yeni Captur, sahip olduğu eksiksiz sürüş destek sistemlerinin yanı sıra en kapsamlı teknolojik donanımları ile rakiplerinden ayrılıyor.

Plug-in hibrit geliyor!

2020 yılından itibaren Renault Grubu’nun ve sınıfının ilk şarj edilebilir (plug-in) hibrit motorunu da müşterilerinin beğenisine sunacak olan Yeni Captur, verimli ve ekonomik bir motor seçeneğine sahip. Türkiye binek otomobil pazarından yüzde 3,7 pay alan B-SUV segmentinin önemli oyuncularından Captur’ün, yenilenen tasarım ve özellikleri ile Türkiye pazarındaki iddiasını arttıracağına inanıyoruz.’’ dedi.

Yeni Renault Captur Ne Zaman Geliyor? Araba Habercisi Dergisi.

Hiç Yapmadığım Şeyi Yapıyorum 508 Basın Bültenini Noktasına Dokunmadan Yayınlıyorum!

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba