Yeni Skoda Kodiaq modelinin ne zaman satışa sunulacağı Yüce Auto Skoda tarafından açıklandı!

Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor?
Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor?

Yeni Skoda Kodiaq modelinin ne zaman satışa sunulacağı Yüce Auto Skoda tarafından açıklandı! Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor?

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Skoda, ikinci nesil Kodiaq modelinin örtüsünü gerçekleştirdiği dünya prömiyeriyle kaldırdı. 2016’da tanıtılan ve D SUV segmentinin önemli modellerinden biri olan Kodiaq, ikinci nesliyle iddiasını daha da ileriye taşıyacak denildi. Yeni nesil Kodiaq, güçlü görünümü, yenilikçi özellikleri ve daha geniş yaşam alanıyla dikkat çekiyor açıklaması da yapıldı.

2024’ün ikinci yarısı itibariyle Türkiye pazarında da satışa sunulması planlanan Kodiaq, markanın yeni “Modern Solid” tasarım dilinin ilk unsurlarını da içeriyor. Gelişmiş teknolojiler ve geniş motor seçenekleri sayesinde her müşteri kitlesine hitap edecek versiyonlar sunacak Kodiaq modelinde, yüksek verimliliğe sahip güç üniteleri yer alacak açıklaması da yapılıyor.

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar “Önümüzdeki yıl Skoda Türkiye için bol yenilikli bir yıl olacak. 7 modelimizin 5’inde güncellememiz mevcut. Scala, Kamiq ve Octavia modellerimiz makyajlanırken, Kodiaq ve Superb modellerimiz ise yeni nesilleri Türkiye’de satışa sunulacak. Tüm ürün gamıyla gençleşmemizin yanı sıra önümüzdeki yıl tamamen elektrikli Enyaq modelimizi Türkiye’ye getireceğiz. Yeni Kodiaq, dinamik ve güçlü tasarımı ile markamızın atak yılı olan 2024’te en önemli rollerden birisini oynayacak. Yeni Kodiaq, tüm yeni geliştirilmeleriyle segmentindeki iddialı duruşunu, güçlendirerek devam ettirecek ve markamıza önemli bir güç katacak” dedi.

Yeni Kodiaq, farklı motor seçenekleriyle hem yüksek performans hem de verimlilik sunuyor. İkinci nesil Kodiaq’ın motor seçenekleri arasında benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanı sıra mild hibrit ve plug-in hibrit teknolojilerine sahip güç üniteleri de yer alacak. 204 HP’lik toplam güce sahip plug-in hibrit Kodiaq iV, 100 kilometreden daha fazla sıfır emisyonlu olarak yol alabiliyor. Yeni Kodiaq’ta, giriş seviyesi 150 HP’lik 1.5 TSI ünite, mild-hibrit teknolojisiyle geliyor. Bununla birlikte 204 HP ile 265 HP’lik 2.0 TSI benzinli ve 150 HP ile 193 HP’lik 2.0 TDI dizel motorlar, ürün gamını tamamlıyor. Tüm motorlarda DSG çift kavramalı otomatik şanzıman yer alırken, ürün gamının en üstündeki motorlarda dört çeker sürüş standart olarak sunuluyor.

Nissan Qashqai fiyatı Haziran Ayından Bile Ucuz Oldu! Nissan Qashqai Designpack kampanyası geldi!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor?

Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor

Yeni Skoda Kodiaq ne zaman geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba