Eylül Ayında Satışa Sunulacak Skoda Octavia Hibrit’in özellikleri neler?

Skoda Octavia Hibrit Yorumları, Yeni Octavia Hibrit Özellikleri, 2020 Skoda Octavia Hibrit Yorumları Neler, Yeni Skoda Octavia Hibrit Özellikleri.

Skoda Octavia Hibrit Dizelin Yerini Doldurur mu? Küçük hacimli dizel otomatik eksikliği olan Yeni Octavia bunu başarır gibi görünüyor. 2020 Octavia Hibrit Türkiye’de Eylül ayından itibaren satışa sunulacak. Yeni Skoda Octavia Hibrit Özellikleri.

Youtube Kanalımız

Skoda Octavia’nın ilk üretildiği yıl olan 1959’dan 60 yıl sonra Skoda, şu ana kadar var olan en iyi modeli ortaya koyuyor. Dördüncü nesil Octavia, markanın kalbi, motoru ve en yüksek hacimli aracı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Şimdiye kadar 6.5 milyondan fazla üretilmiş olan Octavia, bugüne kadar en çok satılmış olan Skoda modeli. Aracın bu kadar çok satmasının nedenleri de gayet açık. Modern bir tasarıma ve en son teknolojiye sahip olması, günlük kullanım için gayet rahattır ayrıca en ekonomik modern araçlardan bir tanesi olması.

Yeni Skoda Octavia eski nesillerine göre daha da büyüdü. Skoda’nın tasarım anlayışındaki gelişmeler sayesinde yeni Octavia artık daha heyecanlı ve daha dinamik. Yeni tasarlanmış iç mekanında Octavia, isteğe bağlı olarak ısıtılabilen iki kollu direksiyon simidi bulunuyor. Bu çok işlevli direksiyon simidi sürücülerin ellerini direksiyondan kaldırmadan 14 farklı işlevi kullanmalarına izin veriyor. Elektrikli masaj işlevi sunan isteğe bağlı satın alınabilen koltuklar ilk kez bir Skoda aracında mevcut. 4.2 inçlik, çok işlevli Maxi DOT 16 renkli ekran standart olarak sunuluyor.

Yeni Skoda Octavia çift kavramalı şanzımanı (DSG) çalıştırmak için sürücünün vites tercihlerini şanzımana elektronik olarak aktaran by-wire teknolojisini kullanan ilk Skoda aracı. Klasik vites kolunun yerine orta konsolda sürücü modlarını seçmek için küçük düğmeli anahtarın yanı sıra park modu için bir düğme bulunan yeni bir kontrol modülü bulunuyor. Vites kolu VAG Grubu yeni araçlarda olduğu gibi yerini küçük bir kumanda elemanına bırakmış.

Skoda Octavia Hibrit Kaç Beygir Güç Sunuyor?

Octavia iV hibritte, 1.4 TSI benzinli motor ve bir elektrikli motor yer alıyor. 37 Ah kapasitesi ile 13 kWs enerji sağlayan yüksek voltajlı lityum iyon pil, tamamen elektrikli olarak 60 km’lik bir menzil sunuyor. Octavia Hibrit dizel motor eksikliğini çok rahat bir şekilde doldurur. Skoda Octavia PHEV 204 hp ve 245 hp iki seçeneğe sahip olacak.

Octavia Hibrit Teknik Özellikler

Maksimum güç 204 HP

Maksimum tork 350 Nm

Son hız 220 km/s

0-100 km/s 7.9 sn

Elektrikli menzil 60 km

Yeni Octavia 8.25 ile 10 inç ölçülerindeki ekranları ile dört farklı bilgi-eğlence sistemi seçeneği sunuyor. Sınıfının en iyisi olan Columbus bilgi-eğlence sistemi navigasyon sisteminin haritalarını 10.25 inçlik sanal kokpitten farklı bir yakınlaştırma düzeyi ile görüntüleyebilir.

Skoda CEO’su Bernhard Maier Yeni Octavia açıklamaları.

Skoda CEO’su Bernhard Maier yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Skoda için Octavia çok büyük önem taşıyor. Bu yüzden bu arabayı tamamen yeniden geliştirdik. Sonuç, tüm zamanların en iyi Octavia’sı ortaya çıktı. O her zamankinden daha geniş, daha pratik ve hatta daha güvenli. Biz ileriye doğru büyük bir adım atmış bulunuyoruz. Octavia, son 60 yılda şirketin ve markanın olumlu gelişimine önemli katkıda bulundu. Yeni kuşağın bu olumlu gelişmeyi sürdürmede rol oynayacağından eminim. ”

Yeni Skoda Octavia Hibrit Özellikleri.

Yeni Skoda Octavia Hibrit Özellikleri.

Yeni Skoda Octavia Hibrit Özellikleri.

Yeni Audi A3 Sedan’ı Rakiplerinden Ayıran En Önemli Özellik Ne Olacak?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba