Yerli Otomobilde Büyük Sürpriz! Model Sayısı 6 Oldu!

Yerli Otomobil Hafif Ticari Araç.

Yerli Otomobil, Yerli Oto, Yerli Araba, Türkiyenin Otomobili Hafif Ticari Araç, Yerli Hafif Ticari Araç Geliyor, Yerli Otomobil Hafif Ticari Araç.

Yerli Otomobil konusunda bir sürpriz yaşandı ve model sayısı altıya çıktı. 2022 yılında yollara çıkması beklenen Yerli Otomobil Seçenekleri arasında hafif ticari araçta yer alıyor. Yerli Otomobil Hafif Ticari Araç.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

İkinci El Araba 2020 Tahminleri.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

Yerli Otomobille ilgili büyük bir sürpriz yaşandı ve model seçenekleri altıya çıktı. 2022 yılında yola çıkması beklenen Türkiye’nin Otomobili seçenekleri arasında Hafif Ticari Araç seçeneği de olacak. Elbette Yerli Hafif Ticari Araç elektrikli olacak. Hafif Ticari Araçlarda yaşanacak elektrikli seçenekler arasında da rekabetçi olacağız.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG CEO’su Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada Yerli Otomobille ilgili büyük sürpriz hakkında bilgiler verdi. Gürcan Karakaş, C MPV sınıfında üretilecek olan aracın hafif ticari araç versiyonun da olacağını söyledi. Yani Kompakt sınıfta yer alan bir hafif ticari araç modelimiz de olacak.

Yerli Otomobil Hafif Ticari Araç.

Yerli Otomobil Kaç Para Olacak?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG CEO’su Gürcan Karakaş bu konuda yaptığı açıklamada fiyatların oturmasını beklediklerini söyledi. Türkiye’de elektrikli araçların piyasa fiyatları belli olduktan sonra Türkiye’nin Otomobili rekabetçi bir etiketle satışa sunulacak. Burada en büyük amaç elektrikli otomobil pazarından büyük bir pay almak.

Yerli Otomobil Tanıtıldı.

Yerli Otomobil tanıtımında otomobilden fazlası vurgusu sıklıkla yapıldı. Akıllı araç Yerli Otomobil olarak kendini göstermesi çok akıllıca bir tercih olmuş.

Yerli Otomobil Teknik Özellikler.

Yerli Otomobil 200 ve 400 beygir aralığında güç üretecek. 0-100 km/s hızlanma rakamları 7.6 ile 4.8 saniye olacak. Elektrikli olan yerli otomobil 2022’nin yarısından sonra satışa çıkacak. Yerli Otomobil arkadan itişli olacak. Türkiye’nin Otomobili’nin menzili 500 km olacak.

Yerli Otomobil’in ismi ne oldu?

Yerli Otomobil’in adı en çok merak ettiğimiz konulardan biriydi. Bugüne kadar Türkiye’nin Otomobili olarak anılan Yerli Otomobilin adı ne oldu? Yerli Otomobil’in tanıtımında adının gelecek yıl açıklanacağı söylendi. Ancak bu açıklamanın ardından tüm Türkiye’de Yerli Otomobil TOGG olarak anılmaya başladı.

Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?

Yerli Otomobil 27 Aralık Cuma günü Gebze’de gösterildi. Türkiye’nin Otomobili ile ilgili detaylar paylaşılırken fabrika hakkında bilgiler de ortaya çıktı. Resmi Gazete’de yayınlanan fabrika bilgileri neler? İlk olarak fabrika otomotiv şehri Bursa’da kurulacak. Yerli Otomobil fabrikasında 5 elektrikli model üretilecek açıklaması yapılmıştı. Bu son açıklamayla model sayısı altı oldu. Yerli Otomobil Fabrikasının yıllık üretim kapasitesi 175 bin adet olacak. Yerli Otomobil Fabrikası için 22 Milyar TL yatırım yapılacak. Türkiye’nin otomobili fabrikasında 5 bin kişi istihdam edilecek.

Yerli Otomobil Hafif Ticari Araç.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba