Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil kendini göstermeye başladı! Adını tarihe yazdırmak için geliyor!

Yerli Üretim en güçlü otomobil
Yerli Üretim en güçlü otomobil

Yerli Üretim en güçlü otomobil, En güçlü yerli otomobil, Yerli Üretim en güçlü araba, Hyundai i20 N tanıtılıyor, Yerli üretim Hyundai i20 N.

Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil kendini göstermeye başladı! Adını tarihe yazdırmak için geliyor! Yerli Üretim en güçlü otomobil, En güçlü yerli otomobil, Yerli Üretim en güçlü araba, Hyundai i20 N tanıtılıyor, Yerli üretim Hyundai i20 N.

Instagram Hesabım

B segmentinin iddialı oyuncularından Hyundai i20, merakla beklenen N versiyonuna kavuşuyor. i20 WRC ralli otomobilinden esinlenen otomobil, sahibine sportif bir deneyim sunacak. Ayrıca i20 N, “Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil” unvanına da sahip olacak.

Hyundai i20 WRC baz alınarak geliştirildi.

Geçtiğimiz hafta i20’nin N Line versiyonunu tanıtan Hyundai, şimdi de serinin en hızlı ve en agresif modeli olan i20 N’in ilk görsellerini paylaştı. Hot hatch sınıfının en yeni üyesi olan Hyundai i20 N, markanın motorsporlarındaki deneyimleriyle beraber geliştirilmiş. Dünya Ralli Şampiyonası’nda kıyasıya mücadele eden i20 WRC baz alınarak üretilen yeni model, günlük kullanımla yarış pistlerindeki heyecanı bir araya getirerek kullanıcısına muhteşem bir kombinasyon sunacak.

Fiat Egea Fiyat Listesi Ekim ayında nasıl? Fiat Egea Sedan kaç para?

Diğer Hyundai N modelleri gibi, i20 N de yüksek performanslı turbo motora ve bu gücü destekleyecek agresif bir gövdeye sahip olacak. Ayrıca, markanın yüksek teknoloji ışığında geliştirerek üretmeye hazırlandığı otomobil, i30 N ve i30 N Fastback’den sonra Avrupa’daki üçüncü en güçlü Hyundai modeli olacak. Bir diğer önemli kriter ise, aracın Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil unvanına sahip olması.

Hyundai’nin yeni tasarım felsefesi, “Sensuous Sportiness” yani “Duygusal Sportiflik” çatısı altında geliştirilen i20 N, modern bir kimliğin haricinde güçlü ve cesur imaja da sahip. Ön kısım tamamen geniş hava girişleriyle domine edilerek böylelikle turbo motorun daha fazla nefes alması ve aynı zamanda rahat bir şekilde soğutulması sağlanmış. Bu hava girişleri fren sisteminin soğutulmasında da önemli bir rol oynuyor. Tıpkı ön bölümde olduğu gibi yan kısmıyla da dikkat çeken otomobilde 18 inçlik gri mat renkli jantlara ve N logolu kırmızı fren kaliperlere yer verilmiş.

Peugeot 2008 fiyat listesi Ekim ayında nasıl? Peugeot 2008 kaç para ve Türkiye’de kaç tane satıyor?

Hyundai i20 N kaç beygir olacak? Yerli Üretim en güçlü otomobil.

Tüm yol koşullarında maksimum tutuş ve yere basma kuvveti sağlayan arka spoyler ise otomobilin diğer performans parçalarından birini oluşturuyor. Ayrıca, genellikle mavi rengiyle dikkat çeken N modelleri geleneğine i20 N’de de devam edilmiş. Fakat, i20 N’de siyah tavan rengi seçeneği de var. Bu kombinasyona ek olarak, tamponlarda ve marşpiylerde mat kırmızı plastik parçalar kullanılarak markanın motorsporlarındaki DNA’sı vurgulanmış oluyor.
Hyundai’nin N modellerinden keyif alan tutkunlarına verdiği bir diğer hediye ise özel olarak geliştirilen N Racing egzoz sistemi. Karakteristik Hyundai N egzoz tonuna sahip olan i20 N, böylelikle performanslı modellerden hoşlanan kullanıcıları tam 12’den vurmuş oluyor.
Teknik detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Hyundai i20 N, diğer güncel i20 modelleri gibi markanın İzmit’teki fabrikasında üretilerek 40’tan fazla ülkeye ihraç edilecek. Hyundai i20 N’in en az 200 beygir güç üretmesi bekleniyor.

Opel Corsa fiyat listesi Ekim ayında nasıl? Opel Corsa kaç para ve Türkiye’de kaç tane satıyor?

Yerli Üretim en güçlü otomobil.

Yerli Üretim en güçlü otomobil

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba