Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketi yeniden hayata geçer mi? Dedikodular hızla yayılmaya başladı!

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi.
Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi.

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketi yeniden hayata geçer mi? Yerli Üretime Özel Kredi Paketi neydi? Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi.

INSTAGRAM HESABIM

Dostlar öncelikle şunu söylemek istiyorum: Bu benim dileğim ve isteğim.

Yani gerçeklikle alakası yok.

Geçmiş dönemlerde uygulanan bu sistemin yeniden hayata geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ama bu sadece benim düşüncem.

Toki ev sahibi olma haberlerinin ardından bu konu dedikodu olarak çok sık konuşulmaya başladı.

Ama unutmayın bu dedikodu.

İlk kez araba sahibi olacaklara özel bir düzenleme yapılacağı dedikodusu hızlı yayıldı.

Elbette uygun krediyle birlikte ilk kez araba satın alacaklara ÖTV indirimi olması durumu da bu dedikodular arasında yer alıyor.

O kredi neydi?

Aşağıda 2019 yılında bankaların açıkladığı bilgiyi bulabilirsiniz.

“Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından Ülkemizin ihracatının lokomotiflerinden olan Otomotiv Sektörünü ve sektöre bağlı olarak çalışan yan sanayide yerli üretimi desteklemek, bireysel ve kurumsal müşterilerin taşıt alımı için finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaları amaçlarıyla 1 Ekim 2019’dan itibaren Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi ürünü müşterilerimize sunulmaya başlanmıştır.

Bu kapsamda Türkiye’de üretim yapan otomotiv markaları ile işbirlikleri gerçekleştirilmiş, anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 – %0,64 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulmuştur. Yapılan işbirlikleri ile hem taşıt sahibi olmak isteyen müşterilere uygun koşullar ile finansman sağlanmış hem de otomotiv sektörüne önemli bir hareketlilik getirilmiştir. Sağlanan finansman imkanı otomotiv sektöründen de büyük övgüler almıştır.”

Bu tip kredi sistemini suiistimal eden markalar ve yetkili satıcıların araçlarına zam yapması durumunda tıpkı geçmişte olduğu gibi sistem dışında bırakılmalıdır.

Ticaret Bakanlığı ve Sarı Sayfa Sahibinden sitesinin açıkladığı kurallar uygulanmaya başladı! Neler oldu?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi.

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba