Yılın Otomobili Katar! Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio En İyi Sport SUV Seçildi

Yılın Otomobili 2019 Katar
Yılın Otomobili 2019 Katar

Otomobil dünyasının önemli ödüllerinden olan Katar Yılın Arabası 2019 ödülleri sahiplerini buldu. Yılın Otomobili 2019 Katar

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Ödüller, ülkedeki otomobil gazetecileri tarafından tüm segmentlerdeki en iyi araçlara veriliyor. Değerlendirme kriterleri, tasarım, performans, güvenlik ve teknolojik yenilikler göz önünde bulundurularak yapılıyor. Nihai değerlendirmede ise fiyat ve tüketici gözündeki değeri gibi kriterler değerlendiriliyor.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı Böyle Olacak! En Sonunda İddialı Şekilde Değiştirdiler!

Katar Yılın Arabası 2019 ödüllerinde Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ‘En İyi Sport SUV’ seçildi.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Alfa Romeo’nun ilk SUV’u olma özelliğini taşıyor. Sunduğu heyecan verici bir sürüş deneyimi, olağanüstü performansı ve tasarımındaki İtalyan tarzıyla rakiplerinin arasında en dikkat çeken modellerden biri olmayı başarıyor. Stelvio Quadrifoglio, 2.9 litrelik V6 Bi-Turbo benzinli motoruyla 510 HP güç ve 600 Nm tork değerleriyle 0-100 km hızlanmasını sadece 3.8 saniyede tamamlıyor. Modelin son hızı ise elektronik olarak 283 km/s ile sınırlandırılmış. Stelvio Quadrifoglio, ünlü Nürburgring pistindeki 7 dakika 51 saniyelik performansıyla da ‘dünyanın en hızlı SUV’u’ ünvanına sahip durumda.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, bir SUV’dan beklenmeyecek üstün performansının yanı sıra eşsiz İtalyan tasarımıyla iç mekanda da büyülemeye devam ediyor. Sunduğu kaliteli iç mekan ve sürüş destek sistemleriyle her alanda iddiasını korumaya devam ediyor. Başarılı aerodinamik yapısıyla sahip olduğu gücü performansına yansıtan Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, bu alandaki köklü rakiplerine ve Alfa Romeo’nun ilk SUV’u olmasına rağmen şimdiden zirvenin sahibi olarak markanın ne kadar iyi bir iş ortaya çıkardığının kanıtı olmayı başarıyor.

Yılın Otomobili 2019 Katar

Araba Habercisi Dergisi

Yılın Otomobili 2019 Katar, Alfa Romeo Stelvio Ödül, Araba Test, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Karşılaştırma, Araba Dergisi

Öncelikle şunu söylemem lazım fotoğrafın kalitesi oldukça kötü. Bunun için kusura bakmayın. Ancak çok yakında Volkswagen Golf 8 ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor.

Bunlardan en önemlisi Volkswagen Golf 8 2020’ye kalmayacak!

Volkswagen CEO’su Herbert Diess 2019 bitmeden Ekim ayında teslimatların başlayacağının sinyalini verdi.

Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı Böyle Olacak! En Sonunda İddialı Şekilde Değiştirdiler!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba