Abarth 595 Competizione Katar’dan En İyi Kompakt Spor Otomobil Ödülü Aldı!

Abarth 595 Competizione Katar
Abarth 595 Competizione Katar

Otomobil dünyasının önemli ödüllerinden olan Katar Yılın Arabası 2019 ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller, ülkedeki otomobil gazetecileri tarafından tüm segmentlerdeki en iyi araçlara veriliyor. Değerlendirme kriterleri, tasarım, performans, güvenlik ve teknolojik yenilikler göz önünde bulundurularak yapılıyor. Nihai değerlendirmede ise fiyat ve tüketici gözündeki değeri gibi kriterler değerlendiriliyor. Abarth 595 Competizione Katar

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Katar Yılın Arabası 2019 ödüllerinde, Abarth 595 Competizione ‘En İyi Kompakt Spor Otomobil’ ödülüne layık görüldü.

Abarth 595 Competizione, 1.4 litrelik 180 beygir gücündeki motoruyla eşsiz bir performans sunuyor. Normalde güçlü sayılmayacak bir motora sahip olmasına rağmen hafif ve aerodinamik yapısıyla oldukça etkileyici bir yapıya sahip durumda. Agresif stilini, Abarth’ın yarış genlerinden gelen detaylarla birleştiren Abarth 595 Competizione oldukça sportif duruyor. Eşsiz bir Abarth sesi için Record Monza egzoz sistemiyle donatılmış olan 595 Competizione, performans ve sportif sürüş sevenlerin favorisi olmayı başarıyor.

Abarth 595 Competizione, performansı kadar iç mekanıyla da dikkat çekiyor. İç mekanda kullanılan Alcantara döşeme ve karbon fiber detaylarla karakteristik bir tasarım ortaya koyuyor. Spor direksiyonu ve yarış geçmişinden ilhamla tasarlanan hız göstergesiyle sportifliği iç mekanda da devam ettirmeyi başarıyor. Teknolojik olarak da sunduğu Uconnect sistemiyle 7 inçlik HD dokunmatik ekrana sahip olan 595 Competizione, Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Abarth genlerini tam olarak yansıtan 595 Competizione, sunduğu performans ve tasarım detaylarıyla aldığı ödülü sonuna kadar hak ettiğini gösteriyor.

Abarth 595 Competizione Katar

Araba Habercisi Dergisi

Yılın Otomobili Katar! Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio En İyi Sport SUV Seçildi

Katar Yılın Arabası 2019 ödüllerinde Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ‘En İyi Sport SUV’ seçildi.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Alfa Romeo’nun ilk SUV’u olma özelliğini taşıyor. Sunduğu heyecan verici bir sürüş deneyimi, olağanüstü performansı ve tasarımındaki İtalyan tarzıyla rakiplerinin arasında en dikkat çeken modellerden biri olmayı başarıyor. Stelvio Quadrifoglio, 2.9 litrelik V6 Bi-Turbo benzinli motoruyla 510 HP güç ve 600 Nm tork değerleriyle 0-100 km hızlanmasını sadece 3.8 saniyede tamamlıyor. Modelin son hızı ise elektronik olarak 283 km/s ile sınırlandırılmış. Stelvio Quadrifoglio, ünlü Nürburgring pistindeki 7 dakika 51 saniyelik performansıyla da ‘dünyanın en hızlı SUV’u’ ünvanına sahip durumda.

Yılın Otomobili Katar! Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio En İyi Sport SUV Seçildi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba