Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı Böyle Olacak! En Sonunda İddialı Şekilde Değiştirdiler!

Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı
Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı

Volkswagen Golf 8 Kokpit Tasarımı Böyle Olacak! En Sonunda İddialı Şekilde Değiştirdiler!

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

youtube.com/msemedya

Araba Habercisi Dergisi

Volkswagen Golf 8 ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan teknolojik sıkıntılar aşılmış ve kompakt HB sınıfının en iddialı modeli Golf ile ilgili kararlar alınmaya başlamış görünüyor.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Türkiye’nin En Çok Satan Arabaları! İlk Beş Ay Sonunda En Çok Satan Sedanlar Listesi!

Öncelikle şunu söylemem lazım fotoğrafın kalitesi oldukça kötü. Bunun için kusura bakmayın. Ancak çok yakında Volkswagen Golf 8 ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor.

Bunlardan en önemlisi Volkswagen Golf 8 2020’ye kalmayacak! Volkswagen CEO’su Herbert Diess 2019 bitmeden Ekim ayında teslimatların başlayacağının sinyalini verdi.

Volkswagen Golf 8 Yaşam Alanı Tasarımı

Yaşam alanı tasarımı konusunda en sonunda be Volkswagen dedik. Çünkü VAG Grubu sıradanlaşan yaşam alanı ile eleştiri alıyordu ama bu durum sona erdi. Yeni yaşam alanı tasarımına baktığım zaman ben sevdim. Dijital değişimden nasibini almış. Kumanda elemanlarının sayısının azalmasıyla son derece şık olmuş. Yeni tasarım beraberinde hiç olmadığı kadar ferah bir Golf yaşam alanını da getirecek gibi görünüyor. Bununla birlikte vites kolu da tarihe karışıyor gibi görünüyor. İşte bu şahane bir değişim.

Türkiye’nin En Çok Satan 10 SUV Modelini Sizler İçin Araştırdım! İlk 10’a Hangileri Girdi?

SUV araç satışları bildiğiniz gibi Türkiye’de HB araç satışlarını geçti. Hızlı yükselişlerini sürdüren SUV modeller arasında yaşanan rekabette giderek artıyor. Artık neredeyse her markanın üç tane SUV modeli var. Bu sayının giderek artması kimse için sürpriz olmayacak.

Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD tarafından açıklanan 2019 yılı ilk beş ay sonuçlarına göre Türkiye’nin en çok satan 10 SUV modelini araştırdım. Listenin zirvesinde beni şaşırtan bir şey gözüme çarpmadı. Nissan Qashqai bu sınıfta ilk çıkan model olmanın getirdiği artıyı çok iyi kullanıyor. Rakipleri arka arkaya yenilenmesine rağmen bu SUV liderliği bırakmıyor. Peugeot 3008 ise yenilenmesinin karşılığını başarılı satış rakamlarıyla almayı sürdürüyor. Dacia Duster ise her zaman olduğu gibi listenin üst sıralarında yer alıyor.

Türkiye’nin En Çok Satan 10 SUV Modelini Sizler İçin Araştırdım! İlk 10’a Hangileri Girdi?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba