Yunan adalarını Volkswagen elektriklendirmeye başladı! Volkswagen CEO’su Herbert Diess açılışı yaptı!

Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.
Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.

Yunan adalarını Volkswagen elektriklendirmeye başladı! Volkswagen CEO’su Herbert Diess açılışı yaptı! Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.

Instagram Hesabım

Dünyada elektrikli araçlara geçiş çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bunun en yeni örneklerinden biri Volkswagen ve Yunanistan’dan geldi. Yunan Adaları Volkswagen modelleriyle elektriklenmeye başladı. Bu konunun en önemli özelliklerinden birisi adalarda şarj istasyonu işini de güneş enerjisiyle çözmeleri.

Açılışta yer alan Volkswagen Grubu CEO’su Herbert Diess: “Fosil yakıtlardan yenilenebilir kaynaklara geçiş hakkındaki gelişmeler Avrupa’da yeni bir ivme kazandı. Volkswagen, Avrupa’da e-mobiliteye dönüşüme öncülük eden bir değişimin itici gücüdür. Yunanistan’da gerçekleştirdiğimiz yenilik işletmeler ve hükümetler el ele verirse yeşil hareketliliğe ve yeşil enerjiye hızlı bir dönüşümün mümkün olduğunu gösteriyor” dedi.

Yunan adalarında ASTYBUS araç paylaşım hizmeti, Volkswagen ID’nin beş aracıyla faaliyete geçecek. Volkswagen ID Buzz modeli de bu araçlar arasında yer alacak.

Araç paylaşım hizmeti astyGO aracılığıyla ise kullanıcılar, Volkswagen elektrikli arabaların yanı sıra Seat e-scooter ve Ducati’den e-bisiklet kiralayabilecek.

İşte yeni Fiat Doblo! Yeni Doblo Stellantis Grubu’nun diğer hafif ticari araçlarının karakterine büründü!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.

Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.

Yunan Adaları Elektrikli Volkswagen.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2022 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Haziran 2022.

Cem Bölükbaşı hakkında fikrim.

Elektrikli E Serisi Mercedes EQE satışa sunuldu.

Makyajlanan Ford Focus gün sayıyor.

Hyundai Staria çok iddialı geldi.

Mercedes EQS modelinin özellikleri neler?

İyi bir otomobil arıyorsanız doğru yerdesiniz: Fiat Egea HB.

Honda Accord Volkswagen Passat’ın tahtını alır mı?

Heybetli, güçlü ve hibrit Sorento’yu test ettim.

Yeni Opel Grandland satışa sunuldu!

Elektrikli Subaru SUV Solterra geliyor!

Yeni Kia Sportage kompakt SUV’da çıtayı yükseltti.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba