Yeni Mitsubishi L200 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Mitsubishi Motors’un pick-up segmentindeki güçlü oyuncusu Mitsubishi L200’ün tamamen yenilenen geçtiğimiz günlerde Tayland’ın Bangkok şehrinde dünya basınına tanıtıldı. Yeni Mitsubishi L200 öncelikle 17 Kasım’da Tayland’da satışa çıkacak. Peki bu önemli model Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak. 2019 yeni Mitsubishi L200 Türkiye araba habercisi

Bu yıl 40. yıldönümünü kutlayan modelin en son hali olan Yeni Mitsubishi L200, Mitsubishi Motors’un Tayland’daki üretici ve distribütörü olan Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh) tarafından Laem Chabang Fabrikası’nda üretiliyor.

Mitsubishi Motors CEO’su Osamu Masuko

Yeni Mitsubishi L200’ün dünya prömiyeri nedeniyle bir açıklama yapan Mitsubishi Motors CEO’su Osamu Masuko şunları söyledi: “En önemli global stratejik modellerden biri olan Yeni Mitsubishi L200’ün başarısı, şirketin sürdürülebilir büyümesinde hayati bir öneme sahip. Yeni model, L200’ün hayata geçirilmesinden bu yana geçen 40 yıl boyunca geliştirilen dayanıklılık, güvenilirlik ve konforda sağlanan iyileştirmeleri de sunuyor. Yeni Mitsubishi L200’ün dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin çeşitli ihtiyaç ve arzularını karşılayacağından hiçbir şüphem yok.” 2019 yeni Mitsubishi L200 Türkiye araba habercisi

Yeni Mitsubishi L200’ün özellikleri

Yeni Mitsubishi L200, üretiminde temel öneme sahip “Gücün Ötesinde” vaadi doğrultusunda geliştirildi. Araca rakipleri karşısında çok daha yüksek rekabet gücü sağlayan unsurlar arasında, Dynamic Shield ön tasarım konseptinin en son halini içinde barındıran daha güçlü tasarım; arazide iyileştirilmiş performans sağlayan geliştirilmiş 4WD sistemi ve en son aktif güvenlik ve sürüş yardım sistemleri de bulunuyor. Genel olarak, yeni model, ticari kullanıcıların dayanıklılık ve güvenilirlikte talep ettiği ve bireysel kullanıcıların konfor ve sürüşte aradığı kapsamlı rötuşları sunuyor.

Yeni Mitsubishi L200 kaya gibi sağlam

Gösterişli “Gücün Ötesinde” Tasarım 4WD Sistem, Gelişmiş Her Arazide Performans Sağlıyor Aktif Güvenlik / Sürüş Yardım Sistemleri Pick-up Performansı & Fonksiyonelliği Yeni Mitsubishi L200, araçta “Kaya gibi sağlam” konsepti kapsamında yenilenen ve “Gücün Ötesinde” geliştirme vaadinin tüm özünü içinde barındıran, yenilenmiş bir tasarım içeriyor; bu sağlamlık ise, mühendislikte hüner ve bilgi birikimi ile destekleniyor. 2019 yeni Mitsubishi L200 Türkiye araba habercisi

Aracın ön kısmı, Mitsubishi Motors’un yeni nesil “Dynamic Shield” ön tasarım konseptini içinde barındırıyor. Yüksek motor kapağı çizgisi ve daha güçlü görünen, daha yüksekteki farları, yeni modele daha güçlü ve etkileyici bir ön görünüm sağlıyor.

2019 yeni Mitsubishi L200 tasarım

Yeni Mitsubishi L200 tasarım özellikleri

Yeni tasarlanan ve keskin çizgilere sahip gövde hatları, genişletilmiş çamurluklar ve parlak vurgular, Mitsubishi Motors pick-up anlayışını güçlendirerek modern bir görünüm sağlıyor. Far ve tampon parçaları, güçlü tasarımın parçası haline gelerek ön ve arka tasarımları çevreliyor.

Yeni Mitsubishi L200’ün tamamen yeniden tasarlanan içi ise, düğme paneli ve hava çıkışlarını çevreleyen çerçeveler ile modern ve sağlam bir his yaratıyor. Zemin konsolu, kol dayanakları ve el freni üzerindeki yumuşak dolgu malzemeleri ve dikişler ile yüksek kaliteli bir görünüm yaratılıyor.

Yeni Mitsubishi L200 4WD modellerinde, her tür yol koşulu için optimum çekiş ve idare özellikleri sağlayan Super-Select 4WD veya farklı yol yüzeyleri için sürüş modları arasında geçişi sadeleştiren Easy-Select 4WD bulunuyor. Yeni sürüş modlarının eklenmesi ile, her iki 4WD sistemi de gelişmiş arazi performansı sağlıyor. 2019 yeni Mitsubishi L200 Türkiye araba habercisi

2019 yeni Mitsubishi L200 ic mekan

2019 Mitsubishi L200 Türkiye’de ne zaman satılacak?

Türkiye’de pick-up segmentinin lideri olan Mitsubishi L200’ün en yeni modelinin 2019 yılının son çeyreğinde Avrupa pazarı ile aynı anda Türkiye pazarında satışa sunulması planlanıyor.

[irp posts=”1590″ name=”BMW S 1000 RR’ın gücü 207 HP’ye ulaştı”]

2019 yeni Mitsubishi L200 Türkiye araba habercisi

Araba Habercisi Murat Tosun

Peugeot çatısı Opel’e çok iyi geldi dev marka kara geçti

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba