2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı! 800 Nm Tork.

2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı.
2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı.

2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı, Yeni Audi RS7 Sportback Tanıtıldı, 2020 Audi RS7 Sportback Yorumları, Yeni Audi RS7 Sportback Yorumları. Audi’nin yenilenen A7 modeli oldukça çarpıcı tasarımı ve sunduğu teknolojilerle dikkat çekmişti. Şimdi ise performanslı versiyonu olan RS 7 Sportback tanıtıldı. Audi markasının en performanslı modellerinin yer aldığı RS serisinin son aracı olan RS 7 Sportback hem tasarımı hem de performansıyla öne çıkıyor. 2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yeni Audi RS 7 Sportback’in dış tasarımında ön yüzün tamamen değişerek oldukça agresif bir yapıya büründüğünü söyleyebiliriz. Tamamen yenilenen ön ızgara ve tampon yapısıyla dikkat çeken RS 7 güncel Audi model dilini yansıtıyor. LED Matrix farlarıyla son derece şık bakışlara sahip olan RS 7, 2 mm daha geniş yapısıyla yere sağlam bastığının sinyallerini dururken de vermeyi başarıyor. Son derece kaslı bir tampon yapısına sahip olan araçta önden bakıldığında standart bir A7 olmadığı anlaşılıyor. Arka tasarımda ise önceki RS modellerinde görmeye alışık olduğumuz difüzör yapısı bizleri karşılıyor. Yenilenen difüzörde yer alan iki egzoz çıkışı da modelin performanslı yapısını tamamlayan detaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Yeni Nissan Juke Yarı Otonom Olarak Geliyor!

İç tasarımda ise güncel Audi modellerinin teknolojisini en üst düzeyde sunan 2020 Audi RS 7 Sportback, sportif detayları da ön plana çıkarıyor. Sportif koltuklara sahip olan RS 7, sportif direksiyonu ve dijital gösterge panelindeki RS versiyonuyla ruhunuzu harekete geçirmeyi başarıyor. RS Modu tuşuyla RS1 ve RS2 modları tercih edilebiliyor. Sunduğu üstün performansa rağmen son derece cömert bir iç hacim sunan RS 7, 5 koltuklu yapısı ve 535 litrelik bagajıyla da günlük kullanıma uygun bir yapıya sahip.

Ford Otosan Aralık 2019 kampanyalarını açıkladı.

MHEV Sistemine Sahip En Verimli RS Modeli

Nissan Qashqai Aralık Kampanyası çok iddialı!

Gelelim RS 7’nin alameti farikası olan performansına. Audi RS 7 Sportback’in motor kaputunun altında 4.0 litrelik TFSI benzinli bir ünite yatıyor. 600 beygir güç ve 800 Nm tork üreten bu motorla RS 7, 0-100 km/s hızlanmasını 3.6 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı ise 250 km/s olarak sınırlandırılmış. V8 motorun etkileyici sesini sonuna kadar sunan RS 7’nin egzoz sesi ayarları RS1 ve RS2 modlarına göre değişebiliyor. Hafif hibrit sistem olarak adlandırılan MHEV sistemi sayesinde de 48 voltluk bir elektrik motoruna sahip olan RS 7, 12 kW ekstra güç sağlıyor. 50 ile 160 km/s hızları arasında gaz pedalı bırakıldığında araç süzülme modunda sadece elektrik motoruyla veya elektrik motorunun desteğiyle benzinli motoru minimum çalıştıracak düzeyde ilerleyebiliyor. Ayrıca 30 km/s’ a kadar ve start-stop aşamasında da tamamen elektrikli motor devrede olabiliyor. Silindir kapama teknolojisine de sahip olan Yeni RS 7 bugüne kadar üretilmiş en verimli yakıt ekonomisine sahip RS modellerinden biri olarak öne çıkıyor.

2020 Audi RS7 Sportback Tanıtıldı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba