Yeni Nissan Juke Yarı Otonom Olarak Geliyor!

Yeni Nissan Juke Teknolojik Yorumları.
Yeni Nissan Juke Teknolojik Yorumları.

Yeni Nissan Juke Teknolojik Yorumları, Yeni Nissan Juke ProPilot, 2020 Nissan Juke ProPilot, Nissan Juke Otonom Oldu, Nissan Juke Yenilikleri. Bir dizi ileri teknoloji ile eski nesillerinden aşina olduğumuz aynı tarz ve eğlence anlayışını bir arada sunan yeni Nissan Juke tanıtıldı. Juke serisinin ilk aracı, on yıl önce tanıtılmıştı. O zamandan şimdiye kadar kompakt SUV araçlarına yeni bir anlayış getirdi. On yılda yaklaşık 1.5 milyon adet satmayı başardı. Yeni Nissan Juke Teknolojik Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Nissan Juke’un güç aktarma sistemi, kompakt, hafif, duyarlı ve ekonomik olan küçültülmüş bir turbo motor ile oldukça gelişmiş düzeydedir. Juke yenilenmiş şasisi ile birlikte eğlenceli, zarif ve olağanüstü güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin Otomobili’nin Tasarımı Pininfarina’dan.

Nissan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı olan Marco Fioravanti yaptığı açıklamada, ‘Nissan hiçbir zaman popüler olanı takip etmedi. Bunun yerine karakteri ve çevik sürüşü ile önderlik etmeyi seçti. Bu yeni model güçlü atletik bir tasarıma sahiptir. Çok sevilen Nissan Juke ProPILOT ve diğer çeşitli akıllı teknolojiler sayesinde benzersiz bir yol deneyimi yaşatmaktadır’ dedi.

Tamamen yenilenen Nissan Juke alışılmışın dışına çıktı. Biraz büyütüldü ama yine de B crossover segmentinde yeni bir çağ açacak olan iç ve dış görünümü ile büyülüyor. Araç yeniden tasarlanmış olmasına rağmen Juke nesline özel olan farlar yeni araçta da hala yerini korumaktadır.

Yeni Juke, daha fazla lüks, daha fazla alan ve ileri teknoloji için yenilendi. Hem eşyalar hem de yolcular için artık daha geniş olan yeni Juke’un arka koltuk diz boyu 5.8 cm ve arka tavan yüksekliği 1.1 cm arttırılmıştır. Ayrıca bagaj kapasitesi %20 arttırılarak 422 litreye çıkartılmıştır.

Makyajlanmış kaputunun altında oldukça verimli olan 3 silindirli bir motor bulunur. 1.0 litrelik turbo motor 117 beygir ve 180 Nm tork üretir. Bu motor kompakt ve hafif olup keyifli bir sürüş sağlar.

Nissan’ın ProPILOT Sistemiyle Yarı Otonom Sürüş

Juke sürücüleri Nissan’ın ProPILOT teknolojisinden otomatik vitesli versiyonlarda da yararlanabilir. Sürüş esnasında uzun yolların ve kalabalık trafiğin stresini azaltmaya yardımcı olan sistem, aracın şeritteki konumunu ve yavaş hareket eden trafikte bile diğer araçlar ile arasındaki mesafeyi korumasını sağlamak için direksiyon, hızlanma ve frenlemeyi kontrol eder. Sürüş destek sistemleri kadar aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle de Nissan Juke öne çıkıyor. Yaya ve Bisikletli Algılama ve Acil Fren Desteği, Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, Kör Nokta Uyarı ve Şerit Takip Sistemi araçta yer alıyor.

NissanConnect bilgi-eğlence sisteminin en son sürümü, müşterilerin 8 inçlik dokunmatik ekranda en sevdikleri popüler uygulamaları araca yansıtmak için Apple CarPlay veya Android Auto kullanılmasını sağlar. Eğer sürücüler telefonlarında bulunan navigasyonu kullanmıyorlarsa Tom Tom Maps & Live Traffic uygulamasına erişebilirler.

Yeni Nissan Juke Teknolojik Yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba