Nissan Qashqai Aralık Kampanyası çok iddialı!

Nissan Qashqai Kampanya detayları belli oldu. Nissan Qashqai Aralık 2019 kampanya detayları neler? Nissan Türkiye Qashqai Kampanyası.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Türkiye’nin en önemli SUV modelllerinden biri olan Nissan Qashqai için Aralık 2019 kampanyası açıklandı. Nissan Qashqai’de 50.000 TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı Aralık ayı boyunca alıcılar için bir avantaj olarak sunuluyor.

Yeni Peugeot 2008 Şubat’ta Türkiye’de Satılacak! Resmi Açıklama!

Dizel otomatik Nissan Qashqai kaç para?

Yeni nesil motorlu dizel otomatik Nissan Qashqai, 189.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla Aralık ayı boyunca Nissan Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuldu. Benzinli Otomatik Nissan Qashqai için belirlenen fiyatsa 178.600 TL.

Artık En Çok Satan SUV Qashqai değil!

Nissan Qashqai En Çok Satan SUV unvanını geri istiyor.

Kasım ayı satış rakamlarının sonucunda en çok satan SUV unvanını kaptırmıştı. Bir diğer iddialı SUV Peugeot 3008, Türkiye’nin yeni en çok satan SUV modeli olmuştu. Nissan Türkiye açıkladığı Aralık kampanyasıyla bu unvanı geri almak istiyor.

Nissan Qashqai Aralık 2019 kampanya

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Türkiye’nin en çok satan SUV modeli olan Nissan Qashqai’yi tahtından etti. Avrupa satışları yokuş aşağı giden Nissan’ın bir unvanı daha farklı bir markanın oldu. En Çok Satan SUV Kasım 2019. Türkiye’de en çok satan SUV model artık Nissan Qashqai değil. 1 yıl içinde tüm SUV modellerini yenileyecek olan Nissan, bu unvanını Peugeot 3008 modeline kaptırdı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba