BMW’nin Yeni Hibrit Arabaları Yeşil Bölgeye Girince İçten Yanmalı Motoru Kapatacak!

2020 BMW Hibrit Modelleri
2020 BMW Hibrit Modelleri

Hybrid BMW 2020, BMW Vision M NEXT, BMW Yenilikleri, Elektrikli BMW, Gelecek BMW Modelleri, BMW Testleri, detaylar haberde. 2020 yılından itibaren BMW’nin plug-in hibrit modellerinde standart olarak sunulacak BMW eDrive Zones enteresan bir iş yapıyor. Hibrit BMW modelleri şehirlerin ‘yeşil alan’ olarak belirlenen emisyonsuz bölgelerini otomatik olarak algılayacak. Bu alana girdiğini algılayarak tamamen elektrikli modda hareket edecek. 2020 BMW Hibrit Modelleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

BMW’nin geleceği ile ilgili önemli fikirler veren otomobillerden birisi de dünya tanıtımı NEXTGen etkinliğinde yapılan BMW Vision M NEXT oldu. Bu noktada BMW’nin en dikkat çekici modellerinden biri olan BMW Vision M Next konsepti de ilk kez burada sergilendi. BMW’nin elektrikli spor otomobil geleceğine ışık tutan modeli BMW Vision M NEXT, tamamen sürücü odaklı olarak tasarlanmış. 2018 yılında ilk kez tanıtılan BMW Vision iNEXT ile birlikte sergilenen BMW Vision M NEXT, BMW’nin deneyim dünyasındaki EASE ve BOOST tanımlarını en iyi şekilde yansıtıyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! SUV Toyota CHR mi? SUV Hyundai Tucson mu?

Öncüsü BMW i8’e benzer bir tasarıma sahip olan Vision M Next, BMW’nin spor otomobil DNA’sının geldiği son noktayı temsil ediyor. Tıpkı i8’de olduğu gibi hibrit motor ile donatılan Vision M NEXT, çift tonlu gövde rengi, karbon-kompozit detayları ve yukarı doğru açılan kapıları ile dikkat çekiyor. Vision M NEXT, arka cam detayı ve stop lambalarının içerisine gizlenmiş BMW logoları gibi detaylarla da BMW’nin spor otomobil tarihinin başlangıcı olarak kabul edilen BMW M1’e de göndermelerde bulunuyor. Şarj edilebilir hibrit olarak tasarlanan BMW Vision M NEXT, 4 silindirli turbo benzinli motor ve elektrikli motorları ile toplamda 600 bg güç üretiyor. Son hızı saatte 300 km/s olan BMW Vision M NEXT, 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 3 saniyede tamamlıyor. BMW Vision M NEXT 100 kilometrelik elektrikli sürüş modu ile şehir içerisinde sıfır emisyon ile yol alabiliyor. BMW Vision M NEXT hem ön farlarında hem de arka stop lambalarında Laser Wire teknolojisini kullanıyor. BMW Vision M NEXT ayrıca, Yüz tanıma özelliği sayesinde aracın tanımlı kullanıcısı yaklaştığında kapıları otomatik olarak açıyor.

BMW Vision M NEXT
BMW Vision M NEXT

2020 BMW Hibrit Modelleri, Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba