Citroen C3 Aircross Kompakt SUV C Serisi Tanıtıldı!

2020 Citroen C3 Aircross C Serisi.
2020 Citroen C3 Aircross C Serisi.

Citroen C Serisi ismini kullandığı ilk modeli olan Citroen C3 Aircross Kompakt SUV‘u tanıttı. 2020 Citroen C3 Aircross C Serisi.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Avrupa’da 250 bin adetten fazla satılan Citroen C3 Aircross SUV yeni bir atak yaptı. Citroen markasının C Serisi adını verdiği paket ilk kez bu modelde kullanıldı. Citroen C3 Aircross Kompakt SUV C Serisi tasarım konusunda kardeşlerinden ayrılıyor. 2020 Şubat ayından itibaren üretilmeye başlayacak araç için Avrupa’da şimdiden siparişler açıldı. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak. Aracın açıklanan İngiltere fiyatı 19 bin Sterlin.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

2020 Volkswagen Arteon SE iki özelliği birleştirdi

Citroen yeni C3 Aircross Kompakt SUV C Serisi, siyah tavan, 16 inçlik Matrix parlak siyah alaşım jantlar, renkli far çerçeveleri, renkli dikiz aynaları gibi detaylar sunarken, Regal Kırmızı adı verilen yeni renk seçeneği de ön plana çıkıyor. Araçta bu şekilde farklılaştırılabilecek 4 seçenek bulunuyor. Bu tasarım detaylarına yaşam alanında da yer veriliyor. Özellikle koltuklarda Regal Kırmızı adı verilen renk seçeneği kullanılıyor. Koltuklarda C Serisi logosuna yer verilirken, özel paspaslar ve kapı içlerinde de kullanılan renklerle yaşam alanı da kardeşlerine göre farklılaşıyor.

2020 Citroen C3 Aircross C Serisi.

2020 Citroen C3 Aircross C Serisi Standart Donanım.

Citroen yeni C3 Aircross Kompakt SUV C Serisi’nin motor kaputunun altında 1.2 litrelik Puretech motor seçeneği yer alıyor. Bu motor 110 HP güç üretirken ona altı ileri oranlı manuel şanzıman eşlik ediyor. Aracın standart donamı paketi de yükseltilmiş. Otomatik klima, otomatik ön cam silecekleri, elektrokrom dikiz aynaları, arka park sensörleri, Android Auto ve Apple CarPlay özellikleri içeren Mirror Screen standart olarak sunuluyor.

Renault Megane RS Trophy-R bir rekor daha kırdı

2020 Citroen C3 Aircross C Serisi.

Yeni Toyota Yaris mi? Yeni Renault Clio mu?

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba