Bu Arteon dinamikliği ve konforu birleştirdi

2020 Volkswagen Arteon Özellikleri Neler
2020 Volkswagen Arteon Özellikleri Neler

2020 Volkswagen Arteon Özellikleri Neler? Volkswagen Arteon, donanım seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Yeni donanım seviyesini SE olarak adlandıran VW, Arteon’un cazibesini artıracak. Fastback segmentinde yer alan Arteon, SE donanım seviyesini İngiltere’de 33.000 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılacak. Elegance donanımında konfor odaklı, R-Line donanımında ise sportif sürüş odaklı olan Volkswagen Arteon, SE paketinde bu ikisini bir araya getirdi. 2020 Volkswagen Arteon Özellikleri Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

SE donanım seviyesiyle Arteon, Elegance ve R-Line donanımlarıyla birlikte üç farklı donanım seviyesine sahip olacak. Giriş donanım seviyesi olarak konumlanan SE ile tek motor seçeneği seçenği mevcut. Avrupa pazarına odaklanan VW, Arteon SE donanımında 2.0 litrelik TSI 190 beygirlik benzinli motorunu 7 vitesli otomatik DSG şanzıman ile sunacak.

VW Arteon SE’nin donanımında 18 inçlik Almere jantlar, full LED farlar, adaptif hız sabitleyici, 8 inçlik multimedya ekranı ve üç bölgeli klima standart olarak sunuluyor. Arteon SE’de Volkswagen’in kablosuz app bağlantı sistemi sayesinde Apple CarPlay ve Android Auto da standart olarak sunuluyor.

Toyota Corolla Sedan mı? Renault Megane Sedan mı?

Arteon’un diğer donanım seviyeleri olan Elegance ve R-Line’da da güncellemeler yapıldı. Her iki donanım seviyesinde de opsiyonel olarak sunulan 9.2 inçlik multimedya ekranı artık standart olarak sunulacak. Ayrıca yeni bir motor seçeneği olarak 2.0 litrelik TDI 150 beygirlik dizel motor da mevcut motor seçeneklerine alternatif olacak. Ayrıca tüm motor seçeneklerinde de Avrupa Birliği emisyon mevzuatına göre CO2 değerlerinde güncellemeler yapıldı.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Volkswagen Arteon Ürün Müdürü Joe Laurence, ‘Elegance ve R-Line donanım seviyelerimiz müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Elegance donanımında konfor odaklı, R-Line donanımında ise sportif sürüş odaklı bir tasarım ve donanımımız vardı. Şimdi SE donanımımızla birlikte her ikisini de isteyen müşterilerimize alternatif sunacağız’ dedi.

2020 Volkswagen Arteon Özellikleri Neler? Araba Habercisi Dergisi.

2020 Kia XCeed Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

6 Underground filminin başrolü Alfa Romeo Giulia’nın.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba