Hyundai Elantra N geliyor! Kompakt Sedan sınıfına performansı inanılmaz bir oyuncu katılıyor!

2020 Hyundai Elantra N.
2020 Hyundai Elantra N.

2020 Hyundai Elantra N, Yeni Hyundai Elantra N, 2021 Elantra N, Yeni Elantra N, Hyundai Elantra N geliyor, Hyundai Elantra N özellikleri neler?

Beklenen haber geldi. Hyundai Elantra N gerçek oldu. Hyundai’nin performans bölümü kompakt sedanın tahmini 275 beygir güç üreten N versiyonunu yapacak. 2020 Hyundai Elantra N, Yeni Hyundai Elantra N, 2021 Elantra N, Yeni Elantra N, Hyundai Elantra N geliyor, Hyundai Elantra N özellikleri neler?

Instagram Hesabım

Hyundai Elantra N geliyor! Kompakt Sedan sınıfına performansı inanılmaz bir oyuncu katılıyor! Hyundai resmi olarak kompakt sedan modeli yeni Elantra’nın N versiyonunun olacağını doğruladı. Yeni Hyundai Elantra N modelinin ilk resmi fotoğrafları kamuflajlı bir şekilde paylaşıldı. Özellikle yüz tasarımı konusunda beğeni kazanmakta zorlanmayan Yeni Hyundai Elantra, N versiyonuyla bunu daha da ileriye taşıyacaktır. Kamuflajlı fotoğrafların altından bile son derece agresif hatlara sahip olduğunu anlamak mümkün. Hyundai’nin performans bölümü kompakt sedanın tahmini 275 beygir güç üreten N versiyonunu yapacak. 

Bu haberle birlikte Hyundai tarafından iki yıl içinde 7 adet yeni N ve N Line serisi aracın satışa sunulacağı da resmi olarak açıklandı. N marka ailesi şimdiye kadar Veloster N, Sonata N Line ve Elantra N Line’ı ortaya çıkardı. Bunların yanında Hyundai i20 N modelinin geleceği de daha öncesinde açıklanmıştı. Yapılan duyuruyla Yeni Hyundai Tucson N Line modelinin gösterimi de yapılmaya başladı. Yeni Hyundai Tucson N modelinin açıklanması da uzun süre almayacaktır.

Kompakt SUV sınıfında tüm dengeler değişiyor! Yeni Hyundai Tucson N Line tanıtılmaya başladı!

Araba Habercisi Kasım 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 22. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 22. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 22 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

2020 Hyundai Elantra N
2020 Hyundai Elantra N

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba