Yeni Hyundai i10 Küçük Sınıfta Lider Olmaya Geliyor! Gerçekten Lider Olabilir mi?

2020 Hyundai i10 Özellikleri Neler
2020 Hyundai i10 Özellikleri Neler

2020 Hyundai i10 Özellikleri Neler? Hyundai’nin Frankfurt Fuarı’nda dünya lansmanını yapacağı i10 modelinin ilk görselleri ortaya çıktı. Güney Koreli otomobil üreticisinin küçük sınıftaki temsilcisi olan Hyundai i10 modelinde yumuşak ve keskin çizgilerin kontrastıyla dinamik bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Yeni Hyundai i10 değişen boyutlarıyla da dikkat çekiyor. Çevik bir görünüme neden olan artırılmış genişlik, yükseklik ve tekerlek boyutlarıyla öne çıkıyor. 2020 Hyundai i10 Özellikleri Neler?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Hyundai i10, A segmentinde öne çıkan genç ve dinamik bir model. Geniş ön ızgarasıyla sportif bir karaktere sahip olan model, gündüz LED farları ve aerodinamiği geliştirmek için kullanılan üçgen şeklindeki hava perdeleriyle dikkat çekiyor.

Segmentinde lider olmasını sağlayacak bir dizi teknoloji ve güvenlik ekipmanlarıyla da donatılacak. Yeni Hyundai i10 multimedya ekranında Connected Car özelliğiyle Apple CarPlay ve Android Auto özelliği sunacak. Ayrıca kablosuz şarj imkanı ve geri görüş kamerasıyla da öne çıkıyor.

Hyundai bu modelinde güvenlik özelliklerini de en üst seviyede tutmaya özen göstermiş. Çarpışma Önleme Sistemi sayesinde aracın önünde yer alan radarla sadece diğer araçlar değil yayalar da algılanıp otomatik fren yapabilecek. Ayrıca standart olarak Sürücü Dikkat Uyarısı ve Şerit Takip Sistemi de sunulacak.

Frankfurt Fuarı yaklaştıkça yeni Hyundai i10 hakkındaki detaylar da artacaktır. Yeni detaylar açıklandıkça aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Türkiye pazarında Nissan Micra bu tip bir araç ve inanılmaz bir satış başarısı yakaladı. Nissan Micra’nın yenilenip büyümesiyle birlikte bu sınıfta müthiş bir boşluk ortaya çıkmış durumda. Aklını kullanan bu boşluğu yakalar ve satış anlamında rakiplerin ağlarına önemli bir golü bırakır 🙂 Murat Tosun

2020 Hyundai i10
2020 Hyundai i10

2019 En Çok Satan SUV Hangisi? İşte Türkiye’deki Tüm SUV Modellerin Satış Rakamları!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba