Skoda Karoq ve Kodiaq’a Ekstra Güvenlik Sistemi Olan Kessy Geldi? Peki Ne Bu?

2020 Skoda Kodiaq Kessy Özelliği Nedir
2020 Skoda Kodiaq Kessy Özelliği Nedir

2020 Skoda Kodiaq Kessy Özelliği Nedir? Skoda’nın başarılı SUV modelleri Karoq ve Kodiaq, 2020 Yılına daha fazla güvenlik ve konfor özellikleriyle giriş yapacak. Kör nokta uyarı sistemini her iki model için de sunacak olan Skoda, sürücüsünü 70 metre mesafeye kadar uyarıyor. Her iki modelde de yeni olduklarını belirten görsel detay, bagajda Skoda logosu yerine yazısının yazması olarak göze çarpıyor. 2020 Skoda Kodiaq Kessy Özelliği Nedir?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Skoda’nın dört çeker modellerinde sunduğu Adaptif Şasi (DCC) artık önden çeker modellerinde de kullanılıyor. Bu durumdan faydalanan ilk iki model de Karoq ve Kodiaq olacak. Adaptif Şasi sayesinde artık konfor seviyeleri çok daha yüksek. Elektronik olarak ayarlanabilen amortisörlere sahip olan DCC, bozuk yollarda ve çukurlarda darbe emilimini oldukça başarılı bir şekilde yönetiyor.

Ayrıca Sürüş Modu Seçimi ile birlikte Comfort, Normal veya Sport modu da sunuluyor. Skoda’nın anahtarsız giriş özelliğine sahip modellerinde sunduğu ekstra güvenlik sistemi olan Kessy de Karoq ve Kodiaq modellerinde sunulacak. Kessy sayesinde anahtarda yer alan hareket sensörüyle 15 dakika hareketsiz kalan anahtar içerisindeki verici sinyali kapatılıyor. Bu şekilde de hırsızlıkların önüne geçilmiş oluyor.

2020 Skoda Kodiaq Yenilikleri
2020 Skoda Kodiaq Yenilikleri

Skoda Karoq için yeni bir motor seçeneği de 2020 yılından itibaren geliyor. 2.0 TDI 190 beygirlik dizel motoruyla Kodiaq modelinden bildiğimiz motor artık Karoq modelinde de kullanılacak. Bu motor seçeneği dört çeker ve 7 vitesli DSG şanzımanla sunulacak.

Araba Habercisi Dergisi.

İlk Yedi Ay Sonunda Türkiye’nin En Çok Satan 10 Arabasını Merak Ediyor Musunuz?

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba