Yeni Mercedes Benz AMG GLC43 Yorumları Nasıl?

2020 Mercedes AMG GLC 43.
2020 Mercedes AMG GLC 43.

2020 Mercedes AMG GLC 43, Mercedes Benz GLC AMG, GLC43 AMG Tanıtıldı, Mercedes AMG Yorumları, Mercedes GLC43 AMG Yorumları. Mercedes-Benz, AMG serisinden GLC 43 4MATIC SUV ve Coupe modellerini yeniledi. AMG’ye özgü şık ızgarası, yenilenen farları ve yuvarlak egzozu ile yenilenen arka difüzör tasarımı AMG modelinin SUV segmentinde en iyi olması için tasarlandı. 3.0 litrelik V6 biturbo motoru ile eski modeline göre çok daha iyi performansa sahip olan yeni GLC 43 AMG, 390 beygir güç ve 520 Nm torkuyla etkilemeyi başarıyor. 2020 Mercedes AMG GLC 43.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Tamamen yenilenen AMG SPEEDSHIFT TCT 9G şanzımanı, arka tarafa yerleştirilmiş olan AMG Performans 4MATIC dört tekerlekli çekiş sistemi ve AMG DYNAMICS kontrol sistemi ile birlikte aracın çevikliği en üst seviyeye taşındı. Aynı zamanda Mercedes kalitesinde yolculuk deneyimini yaşatmaya da devam ediyor. Ayrıca AMG’ye özel geliştirilen MBUX eğlence-bilgi sistemi aracın günlük kullanımı içinde büyük rahatlık sağlıyor. Bu yolculuk deneyimi içinde bir de yolcular ve bagaj için sağlanan geniş iç hacim ve kapsamlı güvenlik özellikleri ile çok daha fazla geliştirilmiştir.

Mercedes-AMG’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Tobias Moers

Mercedes-AMG’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Tobias Moers yaptığı açıklamada, ‘Yeni GLC 43 4MATIC SUV ve Coupe modellerinin en son neslinde AMG modeline özel ızgara bulunmaktadır. Bu ızgara bu iki aracı AMG ailemizin üyeleri olarak tanımlamaktadır. Bu kompakt SUV araçlar yeni göz alıcı tasarım özelliklerini geliştirilmiş performans, yenilikçi MBUX bilgi-eğlence sistemi günlük kullanımın rahatlığıyla birleşiyor. Elbette olağanüstü çevikliği ve sportif sürüş dinamikleri ile bu segmentin en iyisi olacağımız sözüne giderek yaklaşıyoruz’ dedi.

0-100 km/s hızlanması 5 saniyenin altında

Artık daha büyük olan turbo üniteler motorun yanına monte edildiği için araç daha yüksek performans sergiliyor. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4.9 saniyede tamamlayan aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırıldı. Güçlü AMG motoru kırmızı alüminyum uçlu ve AMG yazılı kapağıyla görsel olarak göze çarpmaktadır. Yeni GLC 43 AMG’nin üç farklı sürüş modu bulunuyor. Bunlar; Konfor, Sport ve Sport+ olarak öne çıkıyor.

Yeni GLC 43 AMG’de tamamen yeniden geliştirilen MBUX eğlence-bilgi sistemi artık direksiyon üzerinde bulunan dokunmatik tuşlarla da kontrol edilebilecek. Ayrıca “Hey Mercedes” kelimeleri ile de iletişime geçebilirsiniz. Geliştirilmiş yapay zekâsı sayesinde MBUX, bilgi-eğlence ve araç işletimi alanlarındaki neredeyse tüm cümleleri tanır ve anlar. Sürücü, 12,3 inçlik gösterge paneli ve 10,25 inçlik dokunmatik ekran aracılığıyla görsel bilgi almaktadır.

2020 Mercedes AMG GLC 43.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba