Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye’de Satışa Sunuldu. Kaç Para?

2020 Mitsubishi Space Star Yorumları.
2020 Mitsubishi Space Star Yorumları.

Mitsubishi Space Star, Yeni Mitsubishi Space Star, 2020 Mitsubishi Space Star, 2020 Mitsubishi Space Star Yorumları. Mitsubishi Space Star Fiyatı.

Makyaj operasyonuna uğrayan Mitsubishi’nin küçük sınıftaki temsilcisi Mirage ya da bizim bildiğimiz adıyla Space Star yenilenen iç tasarımıyla sınıfı geçtiğini gösteriyor. Bunun yanı sıra dış tasarımı ise daha keskin ve daha dinamik görünümüyle çok şık gözüküyor. 2020 Mitsubishi Space Star Yorumları.

Instagram Hesabım

Yeni Mitsubishi Space Star’ın en dikkat çekici yönü yeni tasarlanan Dynamic Shield adı verilen ön gövde tasarımı. Bu tasarım Mitsubishi markasının karakterini ön plana çıkartıyor. Optimize edilen yeni gövdesiyle birlikte far grubu ön tarafın daha geniş ve dikkat çekici görünmesini sağlıyor. Tampon kısmında kullanılan köşeli çizgiler ve yatay LED lambalar sayesinde arka taraf çok daha geniş görünüm alıyor.

Yeni görünüm çift renk seçeneğine sahip elmas kesim 15 inç alaşım jantlarla tamamlandı.Yeni Mitsubishi Mirage’in kokpit tasarımı ise daha kullanıcı dostu ve daha şık bir görünüme sahip. Kabinde ise yeniden tasarlanan yumuşak bir dokunuşa sahip kol dayama göze çarpıyor.

Makyajlanan yeni Mirage’de kullanım kolaylığı sağlayan 7 inçlik dokunmatik ekranlı yeni Akıllı Telefon Görüntü ve Ses Sistemi de (SDA) mevcut. Yeni SDA sistemi Bluetooth, eller serbest modu, Apple Car Play ve Android Auto dahil olmak üzere tam akıllı telefon bağlantısı sunuyor.

Yeni Peugeot 2008 İki Ayda Kaç Tane Sattı? Pazarlama Ekiplerinin Yüzü Güldü mü?

Mitsubishi Space Star Satışa Sunuldu.

Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye’de satışa sunuldu. 2020 Mitsubishi Space Star 78 beygir güç ve 100 Nm tork üreten 1.2 litrelik üç silindirli motorla satışa sunuldu. Bu motor seçeneğinde CVT otomatik şanzıman da görev yapıyor. Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye’de 127 bin 900 TL’ye satışa sunuldu. Kesinlikle daha ucuz olmalıydı ?

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

2020 Mitsubishi Space Star Yorumları. 2020 Mitsubishi Space Star Ne Zaman Satılacak?

2020 Mitsubishi Space Star Yorumları.

2020 Mitsubishi Space Star Yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba